Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz Topiccsendőr #17465 üzenetére

    Majd holnap ránézek mégegyszer, de kipuff csövébe bekukkantva nem láttam szűkítést....
    Amúgy több dolog miatt is érdekes a téma. Levegővel belefújva, végén kézzel érzékelve szinte könnyed a levegő átáramlása. Valahol azt olvasni, káros a gyári kipuff a 70-es hengerhez, valahol meg azt, hogy jó hozzá, csak kicsit visszafogja. Komolyan mondom, egyetlen témával kapcsolatban sem ütköztem még olyan ellentmondásokba, mint robogó szereléssel, bütyköléssel kapcsolatban....Nagyon gáz....

    Amúgy nem nyelezgetem a robeszt, nem küldöm 70-nél jobban (átlagsebesség az 55 körül lehet sztem) nem használom úgy, hogy 60-szor hirtelen kigyorsítok. Elején voltak ugyan ilyenek, de hát kinél nem :).

    Arra is gondoltam, hogy kicsit ki kéne égetni, lehet, hogy van benne némi felesleges cucc, mert ma próba után eléggé füstölt vagy 5 percig is :).

    Fogyasztást ugyan sokallom, de úgy konkrétan még sosem sírtam, hogy "jaaaj, faxooom, miiééér??!!??" Ha fogy a benzin, után töltöm. Akkor is, ha 600FT lesz 1 liter. Azt is tudom, hogy nem fogok örökké ebbe a motorba tankolni :).

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák