Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz gtamate2 #80996 üzenetére

    LOL.... ezt a "kihajcsaé" témát ugorjuk már, volt elég videó (és kereshetsz még, persze ha Neked is vallási kérdés, h i7 alatt nincs játékra alkalmas proci, akkor kár róla beszélni), h mit hajt ki az AMD.
    Egyik kolléga is tesztelt, Titán-t hajtotta... jöttek a kommentek, h csalt, fake, etc., amikor kérte a kolléga, h mondjanak játékot, pályát amin teszteljen, akkor is megkapta, h csal-hazudik. Lehet, h egy OC i5-el több FPS lenne ua. VGA-val, de nálam 60-on van a limit, megfelel. Az sem izgat, ha nem 100%-on hajtja a VGA-t. nVidia megint nem játszik. Így viszont sokkal nem lettem beljebb, de köszi.

    Akkor pontosabban a kérdésem:
    MWO-nál annyi kellene, h a távoli objektumokat is ki tudja rajzolni full/high grafikán, fHD-ban. Mostani nem tudja, gondolom első sorban a 3 GB ram miatt, de nem mértem. Itt elég messzire kell lődözni, és van, h kihagy pár bizbaszt, fát, akármit, amin a lövés megakad. Environment - Very High a cél, NIVIDIA GeForce GTX 670 4GB-nak símán megy, de mivel AMD-t bünteti a játék, ennek megfelelő/erősebb AMD kari kell.
    100k-ért láttam új, kisker garos Gigabyte R9 390 GV-R939G1 GAMING-8GD, csak azt nem tudom ez hol van a 290 / 290X-hez képest :U

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák