Új hozzászólás Aktív témák

  • marcusa

    addikt

    válasz Alpachino #3009 üzenetére

    Én nem erőltetek semmit... Visszaolvastam a mai beszélgetést, azért amit írtál, hogy off-olom a topic-ot, de én sehol nem látok olyan hsz-em ami nem a témához kapcsolódik, és ha te is visszaolvasod, egy helyen se ajánlottam vagy állítottam jobbnak a 660-at a 7870-nel szemben. Annyit jelentettem ki, hogy én is megrendeltem és örülök hogy jól szerepelt az új tesztben. Tudom hogy összességében gyorsabb a 7870, ezt ha visszakeresel láthatod, hogy eddig is mindig elismertem, de kb pont annyival is drágább amennyivel gyorsabb.
    És nem én vagyok az aki rögtön ugrik, és teszteket meg diagrammokat linkelget, ahogy valaki rá mer kérdezni a 7870/660 párosra...
    Így szerintem eröltetésről nem az én részemről beszélhetünk...

    Egyébként a mostani kártyámat először ati-ra akartam cserélni, először 7770-re, majd mikor úgy alakult hogy kicsitt többet tudok rá áldozni 7850-re, már meg is volt a kiszemelt, amikor is itt linkelve olvastam több tesztet a 660-ról, és utánanéztem az árának, 2-3 ezer Ft a különbség, és ennél nagyobb arányú a teljesítmény különbség, így erre esett a választás.

    Nem tudom hogy miért fáj az neked, ha meg merem jegyezni hogy a 660 nagyon jó vétel a középkategóriában? Nem állítok valótlant. Miért számít ez offolásnak a szemedben?

    És természetesen nem szeretnék veszekedést indítani, tisztelem a hozzáértésed, és a tapasztaladaid, de még mindig nem értem azt hogy szerinted miért off-olok...

    [ Szerkesztve ]

    :-)

Új hozzászólás Aktív témák