Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kaci84

    őstag

    válasz kpeter #135316 üzenetére

    Na van akkor itt egy kis saját tesztecske.

    A teszt nyitott gépházban zajlott, nem valami jó most a ház szellőzése szóval túl rossz thermal eredmények lettek volna. AMD-hez régebbi drivert használtam, mert az utolsóval voltak kifagyások. Bár nem biztos, hogy az a baj, mert másik kártyával is a böngésző is mindig összeomlik, bár a gép nem fagy le szóval azért lehet a vga driver a gond. Illetve 1-2 játék nem jól használja ki a kártyát.

    Tehát a hibák:
    - Az pár napos driver nem jó. Viszont amúgy is kell várni és csak akkor frissíteni ha az új driver nem hibás. Ez NV-re is igaz ott is voltak gondok.

    - Jóval melegebb ez tény, de az újabb kártyákat is meg kell nézni, mert ez az első szériás Strix amin nem húzták meg jól a csavarokat Asus szerint is. Amúgy 85C belül tud maradni így is.
    - Minimum FPS-ek itt-ott alacsonyabbak.

    Szóval igazából nem kell állitgatni semmit meg foglalkozni vele, oké lehet opcionális pl. alulfeszelni, de így ahogy van is mondhatjuk tudta a 2070S eredményeit hozni. Driverből eleve egy bevált működőt kell feltenni. Hőfokot meg el kell viselni, valamit valamiért.

    Igen előny csak 1 van, de az igen mellbevágó.
    Strix 2070 Super 245e Ft.
    Strix 5700XT: 165e Ft.

    Innentől mindenki eldöntheti, hogy megéri-e elviselni a vélt vagy valós hibáit a kártyának 80e!!! FT-ért vagy esetleg érdemes-e egy próbát tenni.

    Végül: Akinek tettszik, hogy csinálok ilyen tesztet borzasztó sokat segíthet feliratkozással, hogy be tudjam kapcsolni végre a bevételszerzést, hogy végre kaphassak 253 Ft 60 fillért egy ilyen videóért. :K

Új hozzászólás Aktív témák