Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Bodor #19193 üzenetére

    Mégis milyen "okos beállításokra" gondolsz? :DDD Taníts, hogyan faragsz le tisztességes módon több gigabájtot a Windows-könyvtárból, úgy, hogy nem kezdesz el bűvészkedni-tákolgatni... :) Nem ma kezdtem az "ipart", de a Windows-könyvtárban való bármilyen bűvészkedéssel még mindig óvatosan bánok.
    Egyébként egy friss, ropogós telepítésnél sokkal kisebb Windows-könyvtárral is meg lehet úszni, de hacsak nem szeretne félévente Windows-t újratelepíteni a méret faragása érdekében, meg nem szeretné össze-vissza szopatni magát azért, mert most rövid távon spórolt párezer forintot, akkor totálisan értelmetlen a 32 GB-os kapacitású SSD.

    Nem beszélve arról, hogy ha "irodai", "netezgetős" gép, még akkor is szükséges lehet egy Office-csomag (ha már irodai gép), böngésző, ilyen-olyan lejátszó, és máris szűkében van a helynek, még ha friss Windows-telepítés, és így EGYELŐRE jóval kisebb könyvtárméretről is van szó (ami aztán szépen elkezd hízni). Aztán el fogja kezdeni élvezni, hogy hű milyen gyors a gép, majd később pedig jön az a rész, hogy francnak spóroltam párezret, most meg szívhatok vele, hogy nem elég a hely.
    Persze felőlem mindenki azt csinál, amit akar. :) De jótanácsként alapszabály, hogy ne vegyünk olyan méretű háttértárolót (tök mindegy, hogy SSD vagy HDD), amin nagyon necces, hogy elférünk-e egyáltalán.

    (#19192) Ba cy lus :
    Láttad a példával kiegészített hsz.-t? :D Nem lesz elég. Nem mindig abból kell kiindulni, hogy "de nálam ennyi meg annyi", a tiéden kívül még elképesztő sok másik eset van (mint láthattad). Ez kb. olyan, mint amikor azt mondja valaki, hogy "szerintem tök hülyeség, hogy gyártanak nagyobb SSD-t is", pedig jó lenne az embernek nem csak a saját gépe adottságaiból, meg saját igényeiből kiindulnia. :)
    Ez csak azért érdekes, mert ez egy tanácsadásra szolgáló fórum, akkor ne adjunk rossz tanácsot.

    (#19191) Qru :
    Jaja, 32 GB a teljesen értelmetlen kategória. Amúgy most látom, itt hasonlókat írtál le, mint én, csak rövidebben. :)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák