Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz dehecked #12816 üzenetére

    Nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy egy USB vezérlővel működne a TRIM, többek között ezért sem érdemes szerintem hosszútávon adattárolásra, illetve nagyon sok írásra használni egy SSD-t , pendrive szerűen. napi 10-15 GB írást 3-4 éven át elvisel egy átlag MLC-s SSD, ha jól van alignálva és megy a TRIM is.

    (#12827) Dency01: Vedd ki az automatikusan induló programok közül, és nem fog forgalmat generálni.

    (#12842) verybigboy: XP-nél csak annyi a különbség, hogy oda kell figyelni az alignálásra ( cikkekben le van írva , hogy mi ez), mert az XP telepítő nem jól csinálja. Vagy leformázod W7/8 alól, vagy W7/8 telepítő médiával, és utána teszed rá az XP-t, vagy utólag helyrehozod az alignálást. Ebben a cikkben.
    6. Közkívánatra

    (#12846) denorbi : "egy informatikus ismerőse azt mondta, a hogy a támogatás hiánya miatt később lassulni fog."
    Ez így nem igaz. Nem kell az AHCI mód ahhoz, hogy minden rendben legyen az SSD-vel, IDE mód is jó , ha nem cseréled le az oprendszer alap SATA AHCI driverét. Teljesen felesleges kiadás lenne bármilyen kártyát vagy más alkatrészt vásárolni! Blogomban lévő cikkeket olvasd el légyszíves!

    (#12848) D1Rect: Én se ! :Y :)) Technikailag szerintem semmi...

    (#12849) qltsar: Nem tudom, hogy hol találtál vegyes információkat, de a 840-es sorozatból egyértelműen csak a Pro változat MLC-s.
    Én az MLC-s Kingston V300-ra adok egy szavazatot . Ha meg 840, akkor talán inkább az 840 EVO, bár még elég új típus.

    (#12851) DrJános: Jól fog menni a Samsung 840 Pro a lapoddal, és kb. jól gondolod, amikról írsz. Válaszok bővebben ebben a cikkben! , illetve az összefoglalóban lévő cikkekben vannak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák