Új hozzászólás Aktív témák

  • pigsty

    aktív tag

    Na jó...

    régóta érdekel.

    Hogyan lehet olyan kisméretű könyvecskét nyomtatni, hogy egy A4-es lapra 2x2 elosztásban nyomtatok kétoldalasan, és ezt a program füzetbe rendezi?
    Miért, mit??

    Azt minden PDF nézegető tudja, Printnél az Oldal méretezése 2 oldalt egy lapra kicsinyít, és füzetszerűen tudja rendezni, nyomtatni. De én fél helyett negyedelést akarok. A sima füzet felét.

    Egészen pontosan, a BKK(BKV) lapjáról egyenként letölthető PDFben a menetrend, összefűzni még tudok egy db fileba [mivel nem lehet a VolánBusz menetrend tervezőjéhez hasonlót alkotni a weblapon és menteni] , de egy kis fizikai méretű füzetet szeretnék nyomtatni, ami elfér akár zsebbe is, nem akarok Pestiest méretű menetrendet. (Vagy ha aktuális lenne, puskát, kisregényt :p ) Adobe, Foxit ilyen szinten nem tudja (nem találtam a módját), van erre épkézláb megoldás?

    Azt tudom, lehet olyat, hogy 1 lapra 4 oldalt kicsinyítek, na de ha azt kétoldalasan nyomtatom, a lap felét ollóval elvágom, aztán a két "csíkot" félbehajtva összetűzöm, össze-vissza lesznek az oldalak, menetrendnél pl az oda-vissza út elcsúszik. Kilegózni és logikázni nekem meg nehéz, hogy úgy fűzzem össze szoftverben az oldalakat, hogy majd kicsiben is egymás után jöjjenek, mikor az egészet összeraktam magamnak.

    Remélem érthetően fogalmaztam meg. Elnézést, ha rendkívül ritka, furcsa a kérdésem.

    Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.

Új hozzászólás Aktív témák