-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
Asus RT-AC56U router gyári firmware-rel és Canon Pixma MP550 tintasugaras nyomtató (már elhalálozott).
Szerintem nyomtatni tudsz majd, de a szkennelés nem valószínű, hogy problémamentes lesz (ha megy egyáltalán). Hidd el, hálózati nyomtatáshoz hálózatos nyomtató az igazi! -
Multibit
nagyúr
Korábban USB-s nyomtatót használtam a routeren. A scannelés nem ment, a nyomtatás általában ment. Azaz az én laposomról (Win7) mindig tudtam nyomtatni, a lányom gépéről (Win8.1) legtöbbször nem. Nem volt kedvem nyomozni, inkább vettem egy hálózatos nyomtatót. Azóta unalmas a nyomtatás és a scannelés
-
Csavarnyuzo
őstag
Nyilván fedettség függő, de ezt szabvány szerint állapítják meg. Arra kell figyelni, hogy többféle szabvány létezik erre, vagyis ha Canon "A" szabvánnyal számol Samsung pedig "B" szabvánnyal, akkor nehéz összehasonlítani.
A 3 év garanciás promóció szerintem továbbra is élő.
Szerk.: A Samsung készülék jóval olcsóbb árát a toner ára teszi "árnyaltabbá".[ Szerkesztve ]
A pirosat kell elvágni.
-
Csavarnyuzo
őstag
Ugyanezt a tudást pl. Samsung-ban/Brother-ben jóval olcsóbban megkapod, igaz azoknak a mechanikájába nehéz beleképzelni azt a mit a Canon "tud". Drágább a fenntartásuk, de mérsékelt használat mellett szerintem ez nem jelentős. Garanciájuknak utána kell nézni.
A pirosat kell elvágni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest