Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Bici, jól mondják, panasonic régóta stabil pont az evf-es milcek között (hát hogy olcsón az azért nem teljesen igaz, de evf-esek között az olcsóbbak között van).
    Más kérdés hogy annyiért amiért egy G6 kitet mérnek, én elgondolkoznék X-E1 kiten is, annak a kitobija több szempontból (minőség, dof) a pana fényerős alapzoomjával vetekszik. Viszont a későbbi üvegekben mft-re van 1-2 olcsóbb fix (fujinál olcsóbb, azaz 100 alatt is van), míg Fujinál már csak a következő árszinten vannak (kivéve a palacsinta XF27-est).
    X rendszerre az EF20 elég jó kis vaku, és picire összecsukható.

    Úgy rémlik most a Sony indít két olcsóbb versenyzőt még evf-es vonalon, bár obifelhozatal, ill a kisebbik váz evf-je... Nem az igazi.

    bypet, a 27-es mellé mi kéne, főlé vagy alá? 35ös... itthon még nem érezni a kinti árleszállítást, így inkább a 200hoz van közelebb mint a 100 (kinti ár) - viszont 1,4es, és... nem is írok róla semmit, rá kell keresni. Alatta a 23mm-es b**t drága, a 18as ami megint itthon max használtan van normális árban, de elég ritka.

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák