Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz dqdb #68095 üzenetére

    "NPKC/Gateron készlet"

    Itt nem teljesen vágom mire gondoltál, ebből a store-ból rendelt készletre?
    [link]

    De amúgy ha az XDA-t nem szereted, és az OEM van az XDA előtt a rangsorban (magyarul jó hátul kullog :DDD ), akkor ezek szerint a DSA profil is előrébb van. De a DSA meg echte XDA, uniform kupakokkal, ahogy írod is, csak még laposabb. Az hogy-hogy nem rosszabb mint az XDA? Azt gondolnám, hogy ha az egyik rossz az uniform kupakok miatt, akkor a másik is.

    (persze nyilván ebben is van egyéni ízlés, hogy ki szereti a sculpted vs uniform dolgokat, de a XDA, DSA készleteket én fejben egy kalap alá vettem)

    MT3 /dev/tty

    Ez a profil rohadt jól néz ki, de pont ezt a világos + enyhén szürke oldschool billentyűzetekre hajazó színvilágot nem szeretném. Persze a termék szempontjából (hogy mi ihlette) tejesen adja magát a színválasztás, de nekem nem adja.

    #68096 luks

    De az új ePBT szettel is zörög a space? Az is deformált? Mert ha nem, akkor tényleg a stabi a ludas. És itt jön be a prebuilt-ek egy nagy hátránya: Ilyen alap moddoláshoz is, mint a stabik pimpelése, ki kell forrasztanod kapcsolókat.

    Sorbothane kapcsán: Ennek már szerintem sincs sok értelme, ha egy sima filc vagy EVA foam nem javít a zajosságán akkor az a billentyűzet már veszett fejsze nyele.

    Amúgy ezeket a ronda, bumpszli csatlakozós coilt kábeleket én is akartam már kérdezni, mert érthetetlen számomra hogy miért látni ezt minden keyboard jútyubbernél, el nem tudtam képzelni hogy egy sima USB kábellel csatlakozó eszköznél ez miféle funkcionális előnyt jelenthet, azon túl hogy esetleg van akinek tetszik. De akkor csak divat... :U

    #68097 nyunyu

    Ez a befestős képsorozat a kis finom kommentárral nagyon érdekes volt. :DDD :R Bár én szerintem nem fogok vállalkozni ilyesmire, tuti elcseszném, meg 3-4 féle festék is kellene...

    Viszont ezek a matricák amiket side-printed módon ráraktál felkeltették az érdeklődésemet. Ezeket hogy csináltad? Végeredmény alapján elég jól néz ki. Amúgy ez az ötlet már eszembe jutott, mármint blank PBT kupakokat matricázni, de átlátszó matricát nem láttam (csak fekete vagy fehér van, egy színes kupakon elég hülyén mutatna), illetve a fene akarja a matricát tapicskolni gépelésnél. Így gyorsan elvetettem az ötletet. De ha lenne átlátszó matrica, amit a sapkák oldalára lehetne tenni, az már teljesen más sztori :Y

    Más: Tudtok egyébként valami olyan megathread jellegű dolgot (redditen például) ahol az aktuálisan futó group-buy dolgokat listázzák, és rendszeresen frissítve is van? Szóval valami go-to place ha az ember látni akarja hogy keyboard témán belül jelenleg mi az ami fut.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák