Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • footy

    addikt

    válasz fokukac #92755 üzenetére

    Teny, hogy az ausztriai autok aljan hamarabb megjelenik a rozsda. Az asszony Jazz-en is van a futomu egy reszen feluleti rozsda. Ennek nem sok jelentosege van szerintem egy 10eves autonal es nem is igazan meglepo. Ha egy auto viszont nem kapja meg a minimalis torodest(garazs es/vagy neha alvazmosas), akkor bizony elkepzelheto hogy Fredi-Beni modra is lehet hajtani 10-12 eves korara.
    Ezzel el is erkezunk oda ami szerintem inkabb a problema, hogy a lerugott/elhanyagolt autokat viszik a nepperek magyarorszagra mert azon van a nagy haszon.
    Nezd meg az arakat a gebrauchtwagen-en meg a willhaben-en. Azok az autok amik jok nem sokkal, vagy egyaltalan nem is olcsobbak mint nagyarorszagon.

    Most vettem egy Audi A2 TDI-t közvetlen Németországból. Amilyen rozsdásak alul a vasból készült részek, az minden képzeletet felülmúl.
    Az Audi A2 nemetorszagbam az un. Kultwagen kategoria, amit "megeri" behozni az tuti szar. Az elmult evekben vagonszamra vittek az A2-t magyarorszagrol nemetbe.

    A jazz-re visszaterve, szerintem eleve halott elkepzeles nemetbol hozni. Ott is a hazai az olcso.
    (Japan autot nemetbol???)
    Persze tuti vannak alkalmi vetelek ott is mint mindenhol, de azt a nepperek kaparintjak meg, vagy ismerosok kozott megy el.

Új hozzászólás Aktív témák