Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz #98593280 #60991 üzenetére

    Lehet. De ha Te most készítenél egy tesztet egy Dragonról, akkor annak töredéknyi relevanciája lenne, mint az én véleményemnek. Igazából elég lenne egy házra akár 1-2 hetet szánni, hogy rendesen megismerd. Azzal az egy konfiggal, amivel kipróbálod őket vajmi keveset tudsz meg róluk. Hiába teszteltél le még vagy 100 másik házat. Nincs mögötte egy-egy adott designra vonatkoztatható valódi, használati tapasztalat. Ebből a szempontból felületes minden ilyen teszt. Iránymutatónak talán jó, de csak ha legalábbis felettébb hasonló konfigot építesz bele. Eleve máshogy viselkednének a házak ha más felépítésű coolert használsz. Nem feltétlenül az a ház lesz jó merőleges áramlású coolerhez, mint ami párhuzamos áramlásúhoz. Ez már egy olyan részegység, ami döntően befolyásolja egy ház termikus viselkedését.

    A külföldi oldalak és Rudi viszont nem viselkedik úgy, mintha tévedhetetlenek lennének.

    És kit érdekel a 100-as listád? Miből gondolod, hogy mindenki másnak ugyanazok a szempontjai? Egy apró változtatás a rendszerben, és a listád teljes mértékben használhatatlanná válik.

    Egyébként megértem, hogy nincs szükséged a PH! és LO közösségre. Elvégre a saját oldaladdal ellentétben itt bizony ellenvélemények is megfogalmazódnak, sok esetben legalább annyira alátámasztva mérésekkel, mint a tesztjeid. Azért felháborító!

    Egy ház egyébként sem hűt semmit. Leszámítva mondjuk a Zalman TNN 500A és hasonló házakat.

    Lehet Te ennek hiszel, de ha nem probléma én nem adok a véleményedre ha mindenhol máshol teljesen eltérő eredményeket látok.

Új hozzászólás Aktív témák