Új hozzászólás Aktív témák

  • akela91

    addikt

    Procihűtő már megvan: Mugen 2 apróból
    Nos, nem vagyok hardcore gamer, nem csak játékra lesz a gép, sőt...
    Végzős informatikus vagyok, ez már munkaeszköz is lesz. Minimum 5 évre lesz a gép, és a sok mag kelleni fog a jövőben, van ami már most kihasználja, természetesen nem most fogom élvezni az előnyeit még. Sok fejlesztői környezetet használok(VS, eclipse...,SQL dev), mellette modellezés(CAD), virtual box, meg még ki tudja hova sodor a szél. Sok minden érdekel.
    Játékra elvárás, hogy a MIN FPS ne essen 30 alá, erre tökéletes only Full HD-ra a 7850. 7850-en a 6950 teljesítményével pedig felér simán, mellette kevesebbet fogyaszt, halkabb, hűsebb. (66.000Ft a Sapphire 7850, teljsen jó ár/érték, és olcsóbb mint a 6950!!!) Intel 2500k lehet jobb játkra mint a bull, JELENLEG, de legtöbb helyen hozza a teljesítményét, mindezt egy tízessel olcsóbban.
    Mellesleg lesz egy nagyobb tuning is, mint procira nézve, mint VGA-ra.

    Egyébként mi a probléma a ventikkel? Főleg a 20cm-essel? Elvileg jobb mint ami alapból a házban elöl van 20centis. Ajánljatok jobbat, kértem is a házhűtős topicba, de nem jött válasz.

    Egér elvárás: lehessen állítani a DPI-t, nagy legyen, kényelmes. Jókat olvastam erről az egérről, többet nem is adnék ki érte. De ebből is várok akkor más ajánlatot. :)
    Köszönöm a segítséget!
    (Még 1x, nem a jelenre veszem a gépet, hosszútávra...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák