Új hozzászólás Aktív témák

  • cmd3

    tag

    Sziasztok!

    Szeretném a segítségetek kérni.

    Szeretnék egy asztali gépet összerakni magamnak de minél jobban beleásom magam annál jobban elbizonytalanodom, hogy most akkor mit is vegyek.
    Amire használni szeretném a következő: Amikor párom éppen dolgozik a laptopján vagy tanul akkor azt a kis időt szeretném játékkal eltölteni. Ez mondjuk maximum napi 1-2 óra. Nem vagyok egy pro gamer szóval nem fogok multizni.
    Szeretném ha az "újabb" játékok (pl Crysis 2-3, assassin's creed sorozat tagjai, CoD modernwarfare2-3) elindulnának rajta nem érdekel ha nem minden full elsimításon van és extra mega beállításon.
    Erre a mutatványra maximum amit szánnék az 65 ezer forint.
    Viszont azért pár dolog már van itthon hozzá :) : egér, Billentyűzet, Monitor (23"-os Full HD LG), HDD (ebből több is van :) ), Illetve egy megörökölt Asus GeForce GT 610 Silent Nvidia 2gb DD3 ami tudom, hogy írtó gyenge. DVD író olvasó is van egy külső ha nagyon kell bár nem igen használom azt sem.

    Azt eddig már eldöntöttem, hogy egy Sharkoon Vaya házat szeretnék. Viszont a belevalóval vagyok gondban.
    Gondolkodtam az AMD A8-6600K-n viszont hozzá illő alaplappal kiesek a keretből.
    RAM tekintetében a Kingston HyperX Blu sorozattal szemezgettem de már itt is teljes a köd.
    (VGA kártyát viszont egy komolyat a következő lépésben természetesen veszek csak az most sajnos nem fér bele addig ki kell húznom valahogy. :)) )

    Előre is köszönöm a segítségeteket! :R

    Alapból alapfeszen szerettem volna használni de épp készülök az erő sötét oldalára állni :D

Új hozzászólás Aktív témák