Új hozzászólás Aktív témák

  • Hidalgo42

    csendes tag

    Sziasztok!
    Egy ideje már tervben van egy új gép beszerzése, de csak most vettem erőt magamon ide írni illetve egy hete tudtam eladni régi masinám. Szeretnék ajánlatot, véleményt, támogató és ellenző szavakat kérni Tőletek! Szóval elsősorban DOTA2-zni szeretnék fullHD felbontásban minél nagyobb grafikai beállításokkal, másodsorban a Civilization sorozatot szintén fullHD-ban, de azt bármilyen alacsony graf. beállításon is élvezem! (Ezen két játékon kívül nemigen érdekel másik játék.) És akkor még az általános dolgok: net, film, fullHD stream nézés! Ha nem megerőltető érdekelne egy 100 120 és 140 ezer Ft körüli gép is, ha az akkor maradjon az arany középút: 120 000 kemény magyar forint! Monitorom, hangfalam, billentyűzetem, egerem van valamint elég nekem usbről az OS telepítés.
    Jöjjenek szerény igényeim: Olyan ház vagy alaplap (nem tudom melyik tulajdonsága), amelynek az elején legalább egy usb port illetve egy audio ki- és bemenet van. Alaplapon van egy-két usb 3-as port. Videokártya: ez fogós kérdés: vártam ősszel én is az AMD APU-k érkezését, de pont hogy fullHD alatti felbontásban működnek jól (szóval ez kilőve?). Eddig hűtőbordákkal ellátott VGA-m volt, így fontos szempont számomra hogy minél halkabb legyen a hűtése, találtam neten hűtőbordás kialakítást is, de a maximum ez: [link]. Nem tudom ez mennyire elégítené ki az igényeim illetve mennyiben különbözik a teljesítménye a ventilátoros típusokhoz képest, ha egyáltalán különbözik? Nvidia vagy Geforce (nem tudom hogy hívják már) is jöhet, csak abban még azt se tudom, hogy a számok mit jelentenek. De ha Ti olyat ajánlotok akkor elhiszem, hogy az a jobb. Processzor: Lehet AMD és Intel is, jó tapasztalataim vannak mindkettő márkával! HDD/SSD: 300GB fölött már elég nekem a hely, ha belefér a keretbe jöhet egy SSD is. Memória: 4-8GB gondolom elég. Táp/ház: külön-külön vagy egybe épített mindegy (semmit nem értek hozzájuk).
    Így hirtelen ennyit tudtam kiírni magamból (ez is marha sok így visszanézve), várom az építőjellegű hozzászólásokat, kritikákat, véleményeket és segítséget. Kifejezetten alapszinten értek a dolgokhoz szóval csak óvatosan a válaszokkal! Előre köszönöm a válaszokat illetve Boldog és Békés Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák