Új hozzászólás Aktív témák

  • victor

    csendes tag

    válasz SyMbioTe #123939 üzenetére

    "Játék mindegyik monitoron lenne? A tv-n 4K felbontásban? Milyen játékok?
    60Hz-hez olyan kártya kell, ami HDMI 2.0-s csatlakozóval rendelkezik, ezt a kinézett kártya gyártói oldalán meg tudod nézni."

    Játékok: Heros of the Storm, Mechwarrior online (2012-es játék) , Overwatch + amire ismerősök rábeszélnek hogy nézzünk rá mmorpg, FPS. Jövőben VR-ready szint megtartás a cél, azért raknék/rakatnék össze gépet, hogy pár év múlva kis bővítéssel szinten maradjon, amikor VR már kiforrott.

    Játékokat első körbe a TV-n próbálom ki, de van egy olyan érzésem, hogy a plusz monitort gyorsan be fogom szerezni a géphez és a TV-monitor munkához, filmekhez, internethez, grafikához(sculpturis, adobe) szabadidő szintjén lesz fenntartva. A monitor kerete független a gép 250-300k-s keretétől.

    Elvárások:
    Alaplap: 4ramnak jó lenne ha lenne benne hely, így ha most 2*8GB veszek azt tudom a jövőben még 2*8GB bővíteni. VR-nak legyen tudás. Office szintű használatnak legyen elég port( lézer nyomtató, multifunkciós készülék+2 külső winchester már foglal USB-t, multi megy hálózaton is ha kell)
    Processzor: árérték, tudás miatt ryzenenk(?)
    Processzor hűtő: nem akarom húzni a processzor, viszont élettartam miatt ha javasolt akkor megveszem
    Memória 2*8GB, mivel hosszabb távba gondolkodok ezért inkább a 3k+ MHz re gondolok már most.
    Videokártya: 1050 Ti vagy hasonló, jelenleg az erősebb kártyák árát, elszálltnak tartom TI-hez képest és azt várom, hogy később olcsóbbak lesznek.
    winchester: hanyagolható első sorban SSD-re gondolok, illetve külső winchesterem van.
    SSD: MLC 480GB.
    Ház: csilibili lényegtelen. Hűtés, szellőzés a lényeg, illetve esetleges porvédelem. (bútort fog kapni nagy valószínűséggel a gép)
    Táp: bírja ha később 1050Ti lecserélésre kerül és bővül a belső.

    Egy 1050Ti szint kártyaügyileg elégnek tűnik lehet 1060 3GB többet tud, de azt a +30k-t inkább másra, minőségi egyéb alkatrészekre használnám fel.

Új hozzászólás Aktív témák