Új hozzászólás Aktív témák

  • xPraetoriaNx

    senior tag

    Sziasztok!

    Jómunkásemberhez híven gondoltam önállóan kinézek valami számomra alkalmas lapot, ha már az elvtársak vették a fáradtságot, és egy ilyen szép hosszú valamint részletes összefoglalót írtak nekünk... Viszont az említett összefoglalót bogarászva két kérdés villant át az agyamon.
    - Látom utoljára több, mint 4 hónapja lett frissítve. Történhetett azóta valami érdembeli változás? (A hosszabb használati idő alatt kiderült-e egy ajánlott lapról, hogy mégse olyan jó, jött-e ki valami csodatevő BIOS frissítés egy listában nem szereplő darabhoz, ami miatt mostmár ajánlott, stbstb, ilyesmik)
    - (AM4 lapokat nézve) Némileg "relatívan" vannak megadva a tuningolhatósági szintek, mit takar az, hogy "mérsékelt oc", "átlagos oc", stb.? Nem vagyok az a nagy OverClock betyár, a mostani CPU-mat is így 3 év után pöcköltem meg, azt se nagyon (4,4GHz), de azért jó lenne tudni, ha már külön oda van írva :)

    Illetve lenne még egy olyan kérdésem, amit igazából ezen kívül még két másik topicban is feltehetnék (szóval remélem nem gond, hogy itt teszem :) ), van bármi infó arról, hogy a következő szériás Ryzenhez új chipsetek is jönnek majd ("B550" pl), vagy tényleg kizárólag X570-ben gondolkozhat az, aki esetleg később 4000-es Ryzent akar? Mert ha marad egyedüliként az X570 mint "futureproof", akkor élből potenciálisan más lesz a válasz a "milyen alaplapot vegyek" kérdésre... (Egyébként egy MSI B450 GAMING PLUS MAX-al szemezek alapvetően)

    There is no war. Only the harvest.

Új hozzászólás Aktív témák