Új hozzászólás Aktív témák

  • epidemic

    tag

    Sziasztok!

    Jövőre nagy valószínűséggel én is veszek alaplapot + procit (sokak tanácsára megvárom hogy január után essenek az árak), de tanácstalan vagyok milyet is vegyek.
    Elképzelés persze van. Mindenképpen Inteles lesz a kicsike, elnézést azoktól akik az AMD-re esküsznek. De a rengeteg márka közül melyiket? Milyen különbségek vannak az egyes árkategóriák között (legyen pl 20k-30k) az ASUS, Gigabyte, MSI alaplapok között?
    Mostanában elég vegyes tapasztalatokat olvastam az ASUS-ról, bár nekem eddig nem volt hozzá szerencsém. A legelső P4-es konfigomban Canyon lap volt (6 évet bírt) most pedig AsRock van, ami ugyan mondjuk közép kategóriának, nekem eddig megfelelt, de mára ideje fejleszteni. Ugyanakkor néztem ezeket az nvidia-s chipsettel rendelkező lapokat. Namost ezeket érdemes venni, és egyáltalán van 20k körül? Egyszerre sok a kérdés... :))
    Elsőre talán válasszuk ki a márkát! Tehát ki mit javasol?

    A konfigom az adatlapomon, a memória, és a 9500GT marad. Tápot ugye már elkéstem cserélni, de persze az is új lesz.

    + kérdés: ezek együtt szerintetek mennyit érnek ha eladom (feltétlen baráti árra gondoljatok, havernak lesz) AsRock 775Dual-880PRO, Intel Celeron D 2,66GHz (331), Codegen 400W táp, nvidia GF 6200 TC PCI 256Mb. Én 15000 körül gondoltam.

    Előre is köszi aki végigolvasott! :)

    "Ami nem öl meg, az erősít!"

Új hozzászólás Aktív témák