Új hozzászólás Aktív témák

  • sgergi

    veterán

    válasz Goreman #11017 üzenetére

    1. Igazából nincs semmi baj az Asusokkal sem, csak ne belépőszintet vegyél, mert az eléggé legagyisodott mostanában, középkategóriában teljesen jók. Mindenkinek kb. egyéni ízlésére van bízva, hogy milyen lapot vesz, ÉN a Gigát támogatom.
    2. Egyelőre elég a ddr2 is a mostani procikhoz, persze új procikhoz meg csak ddr3 lesz jó, mert integrált memóriavezérlő csak azt tudja majd kezelni. Most még drágábbak és nem sokkal fyorsabbek a ddr3-as ramok, de esnek elég komolyan az áraik.
    3.A proci majd befolyásolja a memóriát is. Nehalem már kapható, még csak a felső kategóriás cuccok jöttek ki, de túl nagy áresés nem volt a lejjebbi kategóriában. Jönnek az AM3-as AMD procik is, itt figyelni kell, hogy melyik régebbi alaplap támogatja, vagy újat kell venni. Náron jönnek a Nehalem középkategóriás cuccai, mire nálunk lemennek az árak szerintem nyár vége felé leszünk. Azt neked kell kitalálni milyen erős konfig kell, csak ahhoz tudod eldönteni milyen procit (gépet) vegyél.
    4. Megint a procitól is függ, de mivel nincs tuning, én egy Giga p45-ds3-at javasolnék most. (esetleg p35-ds3), de ezek Asus megfelelőjét is veheted. NYilván az alaplap egyik legmeghatározóbb része maga chipset.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák