Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz pazirezz #99874 üzenetére

    A szalagkábelre jól ráéreztél egyébként, M10II és a 9-18 érintett ezekben, de azért az se igaz, hogy törvényszerűen gyorsan el kell romolnia ezeknek. :) Illetve lehet kicsit vigyázni is, pl. az M10II kijelzőjét nem koppanásig nyitod ki, hanem egy picivel előbb megállsz, ugyanúgy használható és kevésbé terheled a szalagot.

    Fujinál én olyat hallottam, hogy a csúcs vázukkal fotóztak órákat, látszólag élesnek tűntek a képek, aztán hazafele menet jött rá az illető, hogy kicsit félre ment a fókusz mindenhol, de még egyértelműnek tűnő dolgoknál is. Volt olyan eset is, aki azt mondta, szabályosan leállt a fókuszrendszer, újraindítás segít... csak ugye a pillanat már el is szállt. Ezek talán súlyosabb hibák is, minthogy egy szalagkábel elszakadhat az évek során egy belépő kategóriás gépnél.

    De jellemzően hiba mindenhol van, egy-egy adott terméket kell ilyenkor vizsgálni és nem komplett márkára rásütni ezt-azt.

    Ha biztosabbra szeretnél menni, akkor hagyd ki az M10II-t és a 9-18-at is, mondom ezt úgy, hogy anyunak M10II-je van, nekem meg 9-18. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák