Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz lugosi #95190 üzenetére

    Csak azért mondom, mert én sem ok nélkül választottam az m43 rendszert, mivel elsődlegesen a kis méret és súly számít, de fontos még az ár és a szolgáltatások is, az objektívek minőségéről már nem is beszélve.
    Nálam is minden évben egyszer előkerül az FF-re váltás, de valahogy mindig arra jutok, hogy ha ugyanezt a potenciált ki szeretném építeni, akkor 4-500k plusz ráfordítást igényelne, amit nem is ér meg nekem, de nem is tudom jelenleg megfinanszírozni, és még ez is csak a kompromisszumos megoldás. Ha valaki fotózással foglalkozik főállásban, annak persze megoldható, de akinek csak hobbi és nem termel pénzt vele, annak jobban át kell gondolnia egy ilyen lépést.

    Mindenki: nem kell ilyen borúlátónak lenni. Anno a Minolta is gazdát cserélt, látjuk mi lett belőle pedig temették, a Pentaxot is eladták, mégsem halt ki, úgyhogy van azért remény. A jövő csak az új tulajdonostól függ, mivel ha jól emlékszem akkor a gyártás és értékesítés mellé a fejlesztést is megkapták, így elvileg minden adott lehet akár még egy komolyabb fejlődéshez is. Az egész ügyben a legszomorúbb igazából a kommunikáció. Az Oly még pár hónappal ezelőtt is masszívan tagadta az eladást vagy bezárást, ami a mostani nyilatkozat fényében egyértelműen hazugság volt. Ezt szerintem nem így kellett volna kezelni, mert ezzel hiteltelenné tették magukat, ami viszont a jelenlegi helyzetben "tömeges" rendszerváltási hullámot okozhat, ígérjenek eztán bármit.

    [ Szerkesztve ]

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák