Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lassú Víz

    őstag

    válasz silmatauki #75930 üzenetére

    Hát, hamu a fejemre, tényleg hülyeséget írtam.
    Elolvastam a válaszodat, majd leformatáltam a kártyát és kiírta gép, hogy 1:20:xx felvételre van hely. Nosza, benyomtam a rec-et, majd a 4G fájlméretnél kb. huszoniksz perc után minden előzetes figyelmeztetés nélkül megállt a felvétel. Nosza, csökkentettem a felbontást és megállt 29 percnél. Gondolom nem kerülne sokba egy opciót beletenni a programba, hogy a hátralévő felvételi időt mutassa felvétel közben, ne az elteltet.

    Ez a vámos baromság sajnos nem csak pénzügyi kérdés, hanem termék megnevezési és definíciós is. Aztán a gép használati utasításában a video kodek alatt még olyan szavakat is találtam, hogy non commercial, personal use. Gondolom ez is összefügg a 29 perces korláttal.

    (#75939) asdf_: Egy-egy webáruház nagyon sok terméket kínál, köztük videokamerákat is. Nem érzem gondnak az ilyen termék forgalmazását, ügyintézését, ha lennének. A szoftver frissítés problémáját pedig jelenleg is megoldják az EU-s és a többi termék esetén. Elég a gépbe egy egyszer írható ROM, és máris van egy megváltoztathatatlan rész, amiből az egységes szoftver felkonfigurálja magát. De ugyanezt a hatást el lehet érni egy port lábbal a kontrolleren és egy ellenállás beültetésével vagy elhagyásával is.

    A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

Új hozzászólás Aktív témák