Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Star Wars Outlaws, ha valóban megjelenik idén...
-
Enton
addikt
Stalker 2
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
homerhamm
addikt
Én rögtön ugornék a jövő évre: GTA VI!
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Daelion
őstag
Hellblade 2 már ha tényleg jön idén illetve ugyan nem új játék de a PC verziós Horizon Zero Forbidden West-et is várom.
-
Bad Pritt
félisten
Dragon's Dogma 2. Elden Ring potenciál.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
Avowed, talán,
Bloodlines 2, talán
Tainted grail, talán
Titanfall 3 (vagy ezt elkaszálták? )Bármilyen értelmes solo scifi shooter, tényleg -
hombre[EU]
veterán
elden dlc, rise of the ronin és princess peach showtime 👍
Life, Uh, Finds A Way
-
Montanaxy
aktív tag
Stalker 2, F1 24, F1 Manager 24 (remélem újítanak sokat), Avowed, SW Outlaws, SIlent Hill 2 Remake, WH Space Marine 2, Metal Gear Solid Đ Snake Eater...
Tomb Raider I-III. Remastered
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
LLKobe
veterán
Silent Hill 2 remake, Metal Gear 3 remake, Last of us part 2 PC, Horizon Forbidden West PC.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg már réges rég, még az Apex Legends előtt. De nyilván reménykedni lehet azért.
Részemről semmi nagy hype nincs az idei évre, STALKER 2-t óvatosan várom, jobban izgat inkább a nyáron esedékes The First Descendant megjelenése az új Destiny 2 DLC mellett
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
jahb, meg az Alone in the Dark is nagyon várós
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ProEvoFan
nagyúr
Pókember 2 kiegészítők.
-
Dr. Akula
félisten
Stalker 2, mi más?
-
gejala
őstag
Bloodlines 2. Olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy egy bugos, optimalizálatlan, befejezetlen, összefércelt szarság lesz, ami emellett a legjobb vámpíros játék is. Szóval mint a Bloodlines 1.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
LaD 8
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
vitaro
senior tag
Persona 3 Reload, szerencsére már nem kell sokat várnom rá.
A Final Fantasy VII Rebirth szoros második, de az szinte biztosan nem jön idén PC-re.The Arcana is the means by which all is revealed.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Heroes fan #20 üzenetére
meg vga csere stb...
vagy nekimegy azzal ami van.. gondolom nem ultrában akarja futtatni...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Gainka
őstag
Lesz idén uj Battlefield?
-
mike1334
veterán
Stalker 2
Flintlock: The Siege of Dawn
WARHAMMER 40,000: SPACE MARINE II
Avowed
Greedfall 2
Star Wars Outlaws
Vampire: The Masquerade Bloodlines 2
RISE OF THE RONIN
DRAGON'S DOGMA IIJó év lesz az RPG-k terén (már, ha minden megjelenik )
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
zsolesz967
aktív tag
No Rest for the Wicked.
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
Daelion
őstag
válasz Heroes fan #20 üzenetére
Tervbe van véve egy 13400F vagy 14400F ártól függően majd valamikor idén. 'aprós'
De mint ZK is említi, az sem érdekel ha ezzel kell nekimennem mert hamarabb fog meg a GPU mint a procim ezekben a UE 5 játékokban. 'amiket eddig próbáltam/játszottam'Decemberben fejeztem be az Immortals of Aveum-ot ami egy elég szarul optimalizált UE 5 játék 'Nanite+Lumen is van benne' és az High-on DLSS-es Quality-val is erősen GPU limites volt.
És igen általában tweakelt settings-et használok újabb játékokban saját igény és rendszerhez mérten. '50 átlag fps nekem bőven elég egy single player játékhoz, eleve csak 75Hz-es monitorom van, annak idején Hellblade 1-et még annál kevesebbel vittem végig az akkori gépemen'
[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
Stalker 2, Star Wars Outlaws, Space Marine 2, Forbidden West PC, Silent Hill Remake, Metal Gear Remake, Wukong, First Descendant, Division Heartland
¯\_(ツ)_/¯
-
scyllafren
senior tag
Once Human még nem volt
-
rdt89
addikt
Remélem megjelenik idén, akkor a Horizon 6, ha nem, akkor egyenlőre semmi
-
Heroes fan
őstag
válasz - = Zk = - #21 üzenetére
Csak a proci harmatgyenge a többi még elmegy.
-
hombre[EU]
veterán
-
Daelion
őstag
válasz Heroes fan #35 üzenetére
Az ugye megvan, hogy kb minden új AAA játékban GPU limiten vagyok nem CPU limiten? "2560x1080 ultrawide felbontáson már sokszor karcsú az a 3060 Ti és csak DLSS ment meg mint Aveum-ban is'
Lehet meglepődnél, hogy mennyire harmatgyenge az a kicsi 12100.
10400/11400-et veri pl legtöbb esetben és a monitorom frissítési tartományát ki tudja tekerni ha a GPU is bírja.
Majdnem 2 éve használom már ezt, szerintem nagyjából van elképzelésem róla hogy mire elég.14600 nekem már felesleges és túl drága is lesz valszeg, nem használnám ki illetve a mostani lapomba sem nagyon szeretnék 14400 felett rakni mert szar a VRM rajta.
On:
First Descendant-ot el is felejtettem pedig 2 bétában is játszottam.
Na az még fog érdekelni ha lesz időm játszani vele.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Heroes fan #35 üzenetére
dehogy gyenge az látom már válaszoltak rá...
-
homerhamm
addikt
válasz Heroes fan #38 üzenetére
Tudom, hogy nem volt, azért van a végén a smiley.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
ldave
félisten
Final Fantasy VII Rebirth és Dragon's Dogma 2 az év első feléből.
A Slime draws near! Command?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz zsolesz967 #24 üzenetére
Na erről el is feledkeztem, szóval plusz 1 a listámra, thx.
Live-Die-Respawn
-
Daelion
őstag
válasz Heroes fan #45 üzenetére
Annyira nincs rá szükség, nem csak teljesen új játékokat játszok meg Ultra grafon. '2024 év végéig van gamepassom szal van mivel játszanom'
Új játékokban meg max lejjebb veszek pár dolgot + DLSS ami engem semennyire sem zavar és le van tudva.
Kétlem, hogy Hellblade 2 ne lenne azért játszható az én rendszeremen mert akkor bizony nagyon sokan nem fognak vele játszani.Teljes rendszert én nagyon sokáig nem tervezek cserélni, max procit meg majd valamikor karit de ha nem döglik be akkor lehet megvárom az új gent is akár. 'úgy sincs annyi időm játszani manapság..'
Teljesen jó is, 60-75 Hz monitorhoz bőven elég még mostani játékokban is. 'E-sport izéket meg lazán visz sokkal többel is de én azt nem játszom.. '
Starfield az amiben látok Atlantis City-ben 100%-os terhelést egyszerre CPU/GPU-n mediumon DLSS mellett de úgy is 60-70+ fps-ről beszélünk ami bőven elég nekem pláne egy olyan típusú játékban. 'megjegyzem ez kb a worst case scenario a játékban tehát máshol csak jobb'Unreal Engine 5 játékok amik kezdik kikezdeni a karit de ott meg mindegyikben volt DLSS amiket eddig próbáltam és úgy meg elmentek azért.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Throne and Liberty
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
sting2
addikt
Black Myth Wukong
SW Outlaws
Dragon's Dogma 2Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
.LnB
titán
Egyetlen játékot tudok, ami 2024-ben jön, és érdekel, az a Final Fantasy VII Rebirth. Bár a Rebirth alcímre már nem emlékeztem, és ldave kommentjéből másoltam.
De ezt tervezem majd megvenni. Aztán lehet, hogy úgy járok vele mint a tavalyi Hogwart's Legacy-val, még mindig nem értem a végére, így januárban sem.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest