Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Június végén érkezik a System Shock 2: 25th Anniversary Remaster
- Mozgásban a FBC: Firebreak
- Free Play Days 12. hét: Shin Megami Tensei V: Vengeance, Bassmaster Fishing
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ami az első tapasztalatokat illeti, a kollekció kiválóra vizsgázik: minden Solid saját ikonnal jelenik meg választott rendszerünk felületén, a régi alkotások pedig egy közös indítót kaptak."
Szerintem ez inkább hátrány.... minden résznek egy játékon belül lenne helye, könnyed átjárással, egybetéve a kordokumentumokkal.
De az nyilvánvaló, hogy ez a legkisebb gondja ennek a szenny-pakknak. -
GodGamer5
addikt
A GC verzió összehasonlíthatatlanul szebb, emulálva meg fényévekkel jobb is, mint ez a szemét. Minden másra meg ott a ps2 emu...
-
.LnB
titán
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a MGS 3 Remakkel is lesznek komoly bajok. Ez a kiadás pedig (sajnos), szóra sem érdemes.
-
Kár érte. MGS1 a kedvenc játékom. Nagyon örültem mikor bejelentették a Master Collectiont, elő is akartam rendelni, de szerencsére nem tettem. Majd ha kap egy akciót és lemegy az ára 5000 HUF alá, talán megveszem...
-
Az MGS1-et minden idők egyik legjobb játékának tartom de ez, hogy emulálva kiadják xbox-ra a 25 évvel ezelőtti játékot és a 2 folytatást is tulajdonképpen csak átportolva 20+ ezerért az már a pofátlanság netovábbja. Ezt mégis hogy gondolták?
-
[Prolixus]
addikt
Disgrace collection...
csak a a megszokott Konami minőség és hozzáállás. Undorító.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az első Metal Gear Solid végre tiszteletét teszi újabb konzolokon is, a PC-sek pedig a Snake Eater premierjének örülhetnek. De vajon tényleg lehet örülni a mesterkollekciónak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Windows XP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó Gyönyörű állapotú MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM WHITE
- Apple iPad mini 7 (2024) 128GB - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Huawei MateBook 15 FHD IPS Intel i5-8250 8gb ram 256gb NvMe SSD Windows 11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest