Új hozzászólás Aktív témák

  • Just486

    senior tag

    Üdv!
    Eddig egy CM GX650 tápot használtam (az újabb kiadást belőle), aminek kb egy év után, terhelés alatt (meg egyre gyakrabban idle állapotban is) nagyon hangos lett a ventilátorja. Gondolom elkophatott a csapágyazása...
    Olvasgattam, hogy amúgy is a nem annyira kedvelt tápok között van, úgyhogy tegnap lecseréltem egy Corsair CX500-ra, aminek az első pillanattól fogva megvolt ugyan ez a hangja, ugyan úgy főleg terhelés alatt, de visszalépve az asztalra se múlt el hosszú órákig... (Az is lehet, hogy valami refurbished terméket kaptam, de ez most nem igazán számít, a lényeg, hogy a jelek szerint ez a táp is hajlamos az indokolatlanul hangos működésre)

    A kérdésem az lenne, hogyha tartósan csendes működést szeretnék elérni, inkább erősebb tápegységet kéne keresnem, vagy inkább hasonló teljesítményűt, csak jobb minőségben?

    A gépemben i5 3470-es proci van, 2x4 GB RAM, 2 HDD, 1 SSD, és egy R9 280-as (2x6 tűs) videókártya. Mindennapi feladatok során max 100 wattot fogyaszt, viszonylag terhelve (GTA IV) kb 200-300 wattott.

    That unconquered country we call the future.

Új hozzászólás Aktív témák