Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz Dyno #7201 üzenetére

    FSP Aurum: csak fenntartásokkal a leghalkabb. A Corsair AX széria halkabb nála, amíg a venti nem indul el, addig mindenképp.
    20 fokos szobában nekem állandósult 330W konnektorból felvett teljesítmény mellett áll az AX750-es ventije. HD6970CF + feszemelt 980X melett 538W felvett teljesítmény mellett állt a ventilátor, amíg kézmegelgnél nem volt melegebb az AX.

    Van ugyanakkor egy 700W-os Aurum-om, ami bekapcsoláskor maxra, vagy max. közelébe pörgeti a ventilátort, olyankor van szép hangja. De szépen pár másodperc alatt beáll nagyon halk értékre...
    Az a durva, hogy a Corsair AX-hez képest alig van az Aurum belsejében alkatrész (ventirácson benézve), és csak 50W-tal kisebb a teljesítménye, valamint a 80+ oldala szerint a hatásfoka is jobb.

    UI.: Mind az AX750-t, mind az AU700-at felajánlottam Rudinak a teszthez, ha nem szedi szét őket, de még nem válaszolt a privimre.

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák