Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    Más: leültem ma, és elgondolkoztam. Miért Raptoxx szutykok vannak a PH fél évre visszamenőleges tápteszteléses történetében? Augusztusban árválkodik egyetlen CoolerMaster Silent Pro Gold.

    Holott már tele a piac 80+ Gold tápokkal.
    Nekem a napokban kettőre is sikerült szert tennem: egy FSP Aurum Gold 700W, és egy Corsair AX750W duruzsol a gépekben.

    Rettentő elégedett vagyok, a TX850 után igen pozitívan állok hozzá mindkettőhöz.

    Valakinek van már ezekről információja? Vagy tapasztalat?

    AX750W: voltmoddolt HD2900XT és régi lot-os 1,45V-on hajtott, energiagazdálkodás-letiltott Gulftown. Konnektorból bekajálja üresjáratban a 320W-ot, és a tápventi áll! Nem hogy csak áll, a táp alig langyos. Nem HX520, ami forró volt ilyenkor, forgó ventivel.

    Ugyanazon a gépen az FSP-nek ugyan forog a ventije, de meg sem hallani. Icipicit gyengébb a hatásfoka is, a gép ugyanabban az állapotban a mérő szerint 328W-ot eszik. Viszont az FSP belsejében alig van alkatrész, szinte üres. A szekunderköri borda nem alumíniumöntvény, hanem vékonyka fémlemez. Ez a táp a 400W-os verzióban (mert bizony olyan is van az FSP-nek) igazi főnyeremény, szinte akárkinek, aki átlagos géppel rendelkezik.

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák