Új hozzászólás Aktív témák

  • moha21

    addikt

    válasz dudika10 #62029 üzenetére

    Mondjuk ha játék alatt méred a fogyasztást, nagy átlagban jóval kevesebbet mérsz, mint szintetikus tesztek alatt. Kicsit konkrétabban :

    Van egy 2008-es évjáratú PC-je valakinek amin az akkori játékok nem használják ki a CPU+VGA adottságait és mondjuk quake3-zik meg swat4-zik meg akármi. Így a PC-je fogyaszt 200W-ot mondjuk / ez nálam egy konkrét dolog azért ezt írom most /. Ha elindítok egy furmarkot, akkor már 260W-ot látok a fogyasztásmérőn és a CPU még nincs agyonterhelve. Erre ráindítok egy valami CPU streest és máris továbbnő a fogyasztás.
    Sokan írják erre kontra, hogy "nem furmarkolni kell". Igen ám, de 2010-es játékok nagy része már terheli úgy a gépet, mint a szintetikus programok.

    Ergo, ha nagyon mérés irányból akarjuk megközelíteni a dolgot, akkor én úgy ajánlanék tápot, hogy 100% full load melletti fogyasztást is bírjon. Szerintem a játék alatti mérés ilyen szempontból nem állja meg a helyét.

    Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

Új hozzászólás Aktív témák