Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz MMIX #59022 üzenetére

    Az RM-ről azt olvastam, hogy a 450-es és az 550-es az elég gyengék, csak a 650-től felfelé jók! Azok meg mind CWT belesek, én a full modulárisnak se látom saját szemszögemből sok értelmét mert a 24pines az ugyis mindenképp kell, ha csak 1 tápot rakok be.

    A Greatwall akkor tényleg ennyire szar lehet, vagy ez csak egy elterjedt vélemény, de nem biztos h annyira szar is? Azért furcsálom, mert itt a CWT-t is szídják, de külföldi komolyabb tápos oldalak dícsérik az ilyen belsejű CX tápokat, és a Greatwall-os CS-t is egyaránt.. Nem tudom mitévő legyek. A Seasonic-ot mindenki úgy dicséri, el is hiszem h jók, pedig nálam most járt egy ilyen 3-4 éves Seaconic, már igencsak cicereg terhelve, és más is irt ilyesmit..

    Az ár nem lényeges annyira, egy teljesen Corsair cuccokból álló gépbe lenne, azért lett volna jó ha ez is ilyen. Viszont akkor ha kivesszük a Corsair-t a képletből, és mondjuk nézzük a Seasonicot, vagy más márkát, abból van olyan moduláris, haswell ready ami gold minősítésű és tudnátok ajánlani? :F

Új hozzászólás Aktív témák