Új hozzászólás Aktív témák

  • Longeye

    tag

    Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni. Hétvégén megbuggyant a tápom. Gép bekapcsolása után hosszabb, rövidebb idő elteltével egyszerűen kikapcsol, majd újra be. Mintha Reset-et nyomtam volna, csak itt hallatszik, hogy egy pillanatra minden leáll a gépben. A winchi is.
    A táp egy 360W-os Zalman táp. Jó néhány éve teszi a dolgát hibátlanul és rendkívül csendesen, a jelenlegi konfiggal, szóval nem szívesen válnék meg tőle.
    Két gépem van, a másik valamivel szerényebb, de ugyanilyen táppal megy, abban minden rendben van, de azt a gépet ritkábban használom. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy úgy tűnik ebben a kikapcsolósban elhasználódott valami. Talán még annyi fontos lehet, hogy ez egy Pentium dual core-os gép és nyáron is ment nagy melegben, légkondi nélküli helyiségben, éjszakákon át is, mert 3D renderelést futtattam rajta.
    Szóval izzadhatott rendesen. Bár a procin egy scitech ninja hűtő ül passzívan és a proci hőmérséklete nem nagyon szökött még 40-45 fok fölé leterhelten sem. Videokari csak alaplapi van.
    Javítható? Mit ellenőrizzek benne?

    Előre is köszönöm a válaszokat!

    /* Egy lelkes kontár */

Új hozzászólás Aktív témák