Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz trigun #5065 üzenetére

    Nagyon komoly hiányosságaidnak vannak a tápegységek ismeretében. Így nehéz vitatkozni, de megpróbálok segíteni, és érthető lenni. És légy szíves ne személyeskedj, mert az nem való ide.

    Ezek a védelmek általában nem találhatóak meg az LC tápokban, csak simán ráírják őket a dobozra, hogy könnyebben el tudják adni. Nem kell elolvasnunk, tudjuk jól milyen specifikációi vannak, és még sok más tápról is tudjuk.

    A HD4870x2 játékok közben 300-350W-ot kér a táptól, és csak Furmark alatt képes alulról nyaldosni a 400W-ot. Pl Corsair VX450-el vígan elszaladgál, és abban a tápban egy 400-as Seasonic bél van. De pl olvashattad az előbb erikthekippa hsz-át is, hogy az öreg 450-es Asus táppal is ment ez a két GPU-s szörny, csak idővel már nem bírták tovább a kábelei, pedig 12V-on gyengébb a Corsair VX450-nél, és a VGA csak onnan fogyaszt.
    Az, hogy az 550-es LC-vel el sem indul, az nagy probléma, mert mint ahogy írtam is, egy minőségi 450-essel simán megy, de egy 500-assal akár huzamosabb ideig is, és egy 550-es Chiefi CTG-vel akár 3-5-10 évig is...

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák