Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz Weaver #5037 üzenetére

    Mivel a géped jóval többet ér, mint egy új, normális táp, ezért azt javaslom, hogy ne kösd rá a Codegen-re. Elmagyarázom miért.
    Ha 5k-t érő (pl 2ghz-es cerka+256sdram+IGP+40gb vinyó-s) géped lenne, akkor azt mondanám, hogy kösd rá, mert ha el is száll, akkor sem jársz annyira rosszul, mert egy normális táp hozzá még használtan is legalább 3k (+pk, ha messze laksz).
    Neked egy olyan géped van, ami saccra megér vagy 40-50k-t biztosan (használt árat nézve), ezért megérdemelne legalább egy 3k-s FSP vagy Delta tápot az aprók közül. Vagy újonnan egy Chicony Hipro 430W-ot, ami 6-7k. Ha elcsattan vele a Codegen, akkor legalább 40-50k-s károd lesz, viszont ha veszel egy normális tápot, akkor azt 10k-ért biztosan megúszod (pk-val együtt is), és szinte 0%-ra redukálod annak a valószínűségét, hogy a táp kárt tehessen a gépben.
    Sztem. a 300W-os Codegen kizárt, hogy terhelés közben bírja a kiképzést. De ha bírná is, akkor is óriási lenne a rizikófaktor, mert bármikor elcsattanhat, és vihet akár minden hardvert az örök bitmezőkre. Az is előfordulhat, hogy rögtön első bekapcsolásnál durran egyet, és mondjuk magával viszi a lapot + 1 merevlemezt, vagy akármit...

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák