Új hozzászólás Aktív témák

  • salieven

    aktív tag

    Sziasztok.

    A következő gondban lennék. Eddig egy M-tech 550W-s táp volt a gépemben (tudom noname de ezt rakták bele mert amit én kinéztem nem lehetett beszerezni csak több hónap múlva ami egy Corsair hagyományos 500W-s táp volt)
    És a szervízben már hivatkoztak mindenre de most azt kaptam hogy kimérték a gépet és kiderítették miért égett le utolsó használatnál a gép közel 5 óra működés után. Mert a táp nem bírja a terhelés amit kap tőlem játékok és egyéb dolgok alatt. Szóval olyan kérdésem lenne hogy a következő konfigurációra tudnátok nekem ajánlani tápot? Amit megjegyeznék még hogy az eddig M-tech ugye noname táp kategória .... de a szervizes gyerek azt mondta hogy 550W-nál nagyobb táp kell neki .... kérdem én hova a jó életbe? :F

    Gépem:

    AMD FX-6100 BlackEdition Box @ 3.3GHz
    KINGSTON 8GB DDR3 1600Mhz
    ASROCK 970 EXTREME3
    Gigabyte Geforce GTX550Ti OC
    Western Digital Caviar Green 1TB

    Amiket én nézegettem azok a következő tápok:

    CORSAIR Gaming Series GS600W
    FSP Raider 550W

    Minden egyéb ötletet, tanácsot és vásárlási tippet elfogadok mivel mihamarabb szeretnék tápot rendelni hogy most már menjen a gépem normálisan nem csak éppen pár órat vagy pár napot attól függ mennyire "jó" M-tech tápot adnak vissza.

    Az általam feltüntetett gép alapbeállítások mellett van használva. És a 2 tápon kívül más ajánlatot is elfogadok csak bírja a gépet és minőségi legyen tényleg ne M-tech táp.

    Köszönöm mindenkinek előre is a segítséget. :R

    PSN: salieven

Új hozzászólás Aktív témák