Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz Andrew31 #34413 üzenetére

    Mindegy, mert javasoltuk volna (összekevertelek valakivel, elnézést kérek), csak nem a moduláris Aurum ellen. :D Az ellen az E9 tud ringbe szállni. Persze a bokszmeccset az ára miatt kezdi hendikeppel.

    (#34417) 655321: Igazad van: [link], full CapXon a be quiet! E9, így tehát egyezik a nem moduláris FSP-vel (sima Aurum). Szóval az Aurum CM Gold jobb választás.

    A Rubycon, Nippon Chemi-Con, Hitachi, Matsushita (Panasonic) kondik bizonyították a minőségüket és tartósságukat az évek során. Ez nem jelenti azt, hogy a kínai / taiwani márkák között nem lenne megfelelő, de a korrektebbek sem egyenletes minőséget produkálnak (épp a CapXon az egyik példa). A másik, hogy ha egy akármilyen bél, hasonló teljesítménytartományú japán kondis és kínai kondis változatait összehasonlítod, azt tapasztalhatod, hogy a japán kondisoknak jobb a kimeneti szűrésük.

    Egy nem túl jó példa, de azért látható: CX400 vs. VX450. A kondikban és a primerkörben térnek el (előbbinek picit gyengébb, de ez a hatásfokot és a terhelhetőséget befolyásolja csak, a zajt kevésbé). +50W terheléssel azonos vagy kisebb zajt produkál a VX450 a kimeneteken. Azonos bélnél a zaj általában egy könyökpont elérése után a terheléssel a lineárisnál meredekebben emelkedik. A japán kondik tartóssága is jobb.

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák