Új hozzászólás Aktív témák

  • melkah

    tag

    Udv,
    tapasztalt motoros kollegak segitseget kernem.
    Adott lesz egy HP proliant microserver n40l tipusu masina amiben elvileg egy flex atx 150w-os tap van, bar a teljesitmenyet leszamitva a gyari specifikaciok nem arulnak el tobbet, kepekbol videokbol kovetkeztettem ki hogy ilyen tap megy bele.
    Elmondasok szerint eleg hangos alapjaraton a gep ami szerver letere nem is baj ha teremben van, de en ezt otthoni celra hasznalnam es nem szeretnem ha hallgatnom kellene a hangajat , igy szinte biztos hogy a hatlapi 12cm-es ventilatort lecserelem egy minosegi csendes peldanyra ami lassabban fog porogni.
    Ezutan marad a gyari tap 4cm-es ventilatorral.
    Ha ez is hangos ennek a helyere keresnek egy csendes flex atx tapot hasonlo tudassal ami nem baj ha mibosegi de nem dragabb mint az egesz gep. :)

    Elso korben ezt neztem ki: Ezt!
    Masodik korben pedig ennek a kistestveret?

    A problemam , hogy nem tudom mennyire lehetnek jok ezek a tapok minosegre?
    Nem nagyon talaltam helyet ahol beszerezhetoek lennenek magyarorszagon, es foleg kb akarhol mashol normal arban.

    Ha jobb otletetek van ilyen szabvanyu de hasonlo csondes vagy ha mar ventilatoros akkor kb hangtalan tapra azt megkoszonnem.
    Vagy ha jo ez a tap akkor tipp arra honnan szerezheto be emberi arban?

    Asztali gepemnel is nagyon odafigyeltem hogy a leheto legcsendesebb elembekbol tegyem ossze igy kb hangtalan, celom elerni a mikorservernel is hogy ne legyen hangosabb vagy megkozelitoleg egy hangban legyen mint a bele kerulo wd green diskek.

    Valaszokat segitseget elore is koszonom.

Új hozzászólás Aktív témák