Új hozzászólás Aktív témák

  • Morty1987

    csendes tag

    válasz MRJOOOOOO #22026 üzenetére

    Lehet hogy én vagyok a hülye vagy lehet hogy csak én vagyok a vak, vagy csak lehet hogy nekem nincs időérzékem... de egyszerű sima mezei paraszt felhasználó, Marcsi néni a takarító ki beírja az excelbe, hogy a raktárból kivett 1 hypo-t és maradt még 4, vagy Julika a titkárnő mikor emailt ír Gipsz Jakabnak hogy az általa rendelt extra-hirdo-balhere-jobbpitva-középsőszőrszál vakarója elkészült, rajtuk kívül ki veszi észre hogy a memória nem 11-11-11-36-on hanem 12-12-12-38-on "közlekedik"

    Ha csak sima játékra használod a gépedet... komolyan meg tudod mondani hogy 11-11-11-36-on megy? Ez látszik valami FPS mutatóból? Hogy a pasziánszba vagy Duke Nukem 3D-ben nem 3 csillárd FPS-em van hanem csak 2.99999 csillárd?

    De most őszintén.... komolyan mondja már meg nekem valaki....

    Én járattam a mostani ramjaimat - de még a régi ramokat is - elég sok féle variációban.... a teszteken kívül mást nem igazán tudtam felmutatni amiben különbség lenne... nem vettem észre semmi különbséget.... tényleg komolyan kérdezem, off-ban vagy pm-ben valaki árulja már el nekem hogy a fent említett személyeken kívül ki veszi észre....

    Előre is köszönöm

    Megj: elnézést a kissé támadó hangvételnek.... nyilván az éjszakás műszak fáradalmai miatt....

    Olyan nincs hogy valami nem sörnyitó

Új hozzászólás Aktív témák