Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    válasz jim_raynor70 #20012 üzenetére

    Ahogy előttem mondták, létezik - sőt, ugyan nem ez, de 500W-os beszerezhető itthon is. De én tuti nem venném meg, 2 dolog miatt sem. Egyrészt, mert a gyártóról, és ezáltal a belsejéről semmi infó nincs. Persze gondolom ez csak egy telóba / e-mail-be kerülne, hogy kiderüljön, és ezáltal az, hogy ajánlott-e, vagy sem. Viszont másrészt a pocsék ár / érték aránya miatt szinte biztosan a nem győzedelmeskedne.

    Ha rajtam múlna a döntés, hogy mindent az elérhető legnagyobb csendnek szenteljek alá, akkor a következőket tenném:
    - Először is szétnéznék a leghalkabb ventis tápok között: Enermax, Seasonic, be quiet!, ilyesmik.
    - Néznék passzív tápot, pl. a Seasonic fanless sorozatát. De (és ez szigorúan szvsz) ezekre rámókolnék valahogy egy ventit. Passzív üzemre felkészítés és magas hatásfok ide vagy oda, a hő nem jó barát. És egy minőségi venti, pl. Scythe, AC, stb, 5V-ra kötve gyakorlatilag kussolna. Viszont meglenne az az előnye, hogy a tápban lenne légmozgás, ezáltal kimenne belőle a meleg. Élettartamban szerintem meghálálná, hangban pedig lényegében nem lennél hátrébb. Egyik megoldással sem.

    Ha még ez is kevés, és túllépünk a táp témáján, ezek után jöhetne a megrögzött csendmániásoknak a ház szigetelés vagy az eleve hangszigetelt ház beszerzése, és / vagy vízhűtés.

    [ Szerkesztve ]

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák