Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz MMIX #15516 üzenetére

    Tápegységekkel kapcsolatban háromféle embert lehet megkülönböztetni:
    1. Nem ért és nem is akar érteni a tápokhoz, se a számítógéphez, max. néha bepötyög valamit a wordbe.., Emiatt a legolcsóbb tápot kapja a számtech boltos-tól (mivel általában azt sem tudja, hogy kerül tápegység egy számítógépbe), ami általában a Codegen+HKC+LC Power triumvirátusból kerül ki, és szinte mindig 400W körüli a ráírt teljesítmény.
    2. Halvány ibolyántúli fogalma sincs a tápokról, de azt hiszi, hogy ért hozzá, továbbá úgy gondolja, hogy biztosan minél erősebb tápra van szüksége, emiatt veszi a 0,5-1KW-os tápokat. Az ilyen emberekből rengeteg fórumozik.
    3. Ért a tápokhoz, és ez okból kifolyólag normális minőségű, és nagyrészt 400W körüli tápot vesz. Nekik a nagyrészük fórumozik, de annyira kevesen vannak, hogy egy ilyen statisztikában max. pár százalékot számít a jelenlétük.

    (#15518) sznyunyi: Egyetlen egy ilyen táp van, de az is alig fér bele a keretbe. ADATA HM-550-ről van szó.

    (#15520) Találtgyerek: Szia!

    Nagyon jó tápok, és mind FSP beles. Csak sajnos nagyon ritkák kis hazánkban.

    (#15521) ericsike: Bőven elég az Aurum 400W is.

    (#15523) flash-: Mivel nem írtál VGA típust, így nehéz megválaszolni. És a tuning mértéke se mindegy. Ha nagyon nagy fogyasztású VGA-król van szó, és komoly tuningról, akkor lehetőleg egyágas tápot kell nézni, vagy olyat, ami legalább 25A-t lead egy ágon, és van rajta 3-4 ilyen ág.

    [ Szerkesztve ]

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák