Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Julot #126077 üzenetére

    Erről is beszéltem! Nagy ház, folyadékhűtés, akkor nyugodtan mehet bele. A videón amit legutóbb mutatál kb. 10-15%-al melegebb a táp úgy ha felfelé néz tehát ez minimális élettartam romlást fog eredményezni csak, és ha jobban belegondolok akár "némi" előnyt is jelenthet: ha van mindenütt porszűrő akkor ha a házon belülről szívja a levegőt akkor kevésbé fog porosodni a táp, nálam alul van és hetente kell a szűrőt takarítani és kb. pár havonta kiviszem az udvarra is a gépet és egy kompresszoros átfúvatást is csinálok: CPU hűtő borda, VGA borda, a ventilátorok, és persze a táp is bőven tartalmaz némi port.

    Megfordítom a dolgot ha a lehető legrosszabb helyzetet nézzük: szűk rosszul szellőző ház, extrém hőtermelő alkatrészek pl. egy Vega VGA, zsúfolt is a ház, extrém sok játékidő, akkor akár a táp élettartamának a fele is simán rámehet erre. DE ha ezeket a tényezőket mind csökkented: nagy ház, nem zsúfolt, kisebb fogyasztású VGA, kevés játék, jó szellőzés, akkor lehet, hogy hamarabb cseréled a tápod más miatt mint hogy elromolna.

    Nem gondolkodtál valami jobb tápon - ami RGB mentes, ahogy nézem amúgy is nagyon kevés RGB-és táp van és azok sem a legjobbak - és RGB szalagokkal vagy valami hasonló módon megoldani a világítást?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák