Új hozzászólás Aktív témák

  • DR|FTK|NG

    veterán

    válasz elttiL #119955 üzenetére

    Szia.

    Bocsánat a késő válaszért.
    Ez esetben a Seasonic S12II 620W-ot javasolnám, erre öt év garancia van, és huszonegykétezerért adják.


    Tittii(#119957)
    Szia.

    Teljesítmény tekintetében elegendő, illetve nem rossz tápegység, de ilyen géphez szerintem inkább egy Seasonic Focus Plus vagy valami hasonló kategóriájú tápegység illene. :K Autós hasonlattal olyan, mint amikor valaki megveszi a drága autót, és a gumis ismerőstől veszi a használt gumit. ;]
    Egyébként elméleti síkon semmi negatívum sem érne, ha ez a tápegység maradna a gépben. Bár ha az enyém lenne, akkor a kábeleit rövidnek - vagy a ventilátort hangosnak titulálnám, mert jó ha két hónaponta leveszem a számítógépem oldalát, és akkor is tisztítani -, és rábeszélném magamat, hogy vegyek egy jobbat. :DDD


    Segesvarya86(#119962)
    Szia.

    Nézd a hozzászólásom Tittiinek címzett részét.
    A kategóriájában szerintem jó tápegység az FSP Hyper, de hát a ventilátora olyan, amilyen. Egyeseknek csendes, másoknak már viszont hangos.
    Ekkora keretből Seasonic Focus Plus Gold 550W / 650W-et, vagy Seasonic Focus Plus Platinum 550W-ot vennék. Ezekre 10 év garancia van, teljesen modulárisak, illetve félpasszívak (ezeknél ez a mód kikapcsolható, és akkor mindig megy a ventilátor, de szabályozva a hőmérséklettől függően). Az előbbi kettő 80+ Gold hatásfokú, a harmadik pedig 80+ Platinum.
    Más márkától a Corsair RM550x / RM650x-et javasolnám, ezekre szintén 10 év garancia van, teljesen modulárisak, illetve félpasszívak(azonban ezeknél nem kikapcsolható).

    550W bőven elég lesz, a későbbi bővítések miatt talán jól jöhet a 650W, ha olyan irányba gondolkozol majd.


    Bacusuz(#119969)
    Szia.

    Nézd meg a hozzászólásom előző, Segesvarya86-nak címzett részét.


    batka460(#119970)
    Szívesen. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák