Új hozzászólás Aktív témák

  • ooszi

    senior tag

    Szeretnék nektek egy történetet elmesélni, vagyis mért nem vesszek Be Quiet tápot.
    Az egyik barátom két éve nyáron úgy döntött, hogy vesz egy új gépet, meg kért engem hogy segítsek, így elmentünk a bankba ki vett 450.000 ft - t, és azt mondta ennyim van egy új gépre, de legalább 6-7 évet ki bírjon az új masina.
    Az előző gép egy AMD AM3 as volt, ezt váltotta le, annak idején ez se volt olcsó, jó pár évig használta.
    Van egy kedvenc boltom ahova vásárolni járok, elindultunk oda, (HardverKer), bevásároltunk, 370.000 ft ott hagytunk ott, a gép egy S1151 i7 es masina lett.
    Haza vittük a cumót, összeraktam a gépet, és ahogy szoktam a tápot utoljára hagytam, maga a táp egy Be Queit full moduláris táp volt, és ha jól emlékszem 45.000 ft körül volt talán 650-700 watt.
    A táp kibontásra került, be építettem a gépbe, majd a kábeleket ki pakoltam és érzékeltem, hogy 3 db kábel hiányzik, a 24 pines a cpu 8 pines és a ventilátor kábelek, mert a tápra rá lehetett kötni a ventiket.
    Haveromat kérdem, hogy te nem vettél ki kábeleket a dobozból, válasz: nem, gyorsan visszacsomagoltam a tápot a dobozba, és rohantam vissza a boltba.
    Természetesen a bolt nem felelős a hiányos doboz tartalmáért, mert originál csomagolásba adták át, így vagy mi dugtuk el a kábeleket, vagy a gyártó cég hibázott.
    A tápot le kellet adnunk garanciába, és vissza küldték a gyártó cégnek, hogy hiányos volt, kb két hét múlva kaptunk egy választ, nem írom le mert hosszú lenne, de a lényeg: [Moderálva!]
    A havernak van egy tápja otthon az ágyneműtartóban, hiányos kábelokkal, és ő muszáj volt venni egy új full moduláris tápot 40.000 FT ért, természetesen a boltba fizetés előtt ki bontattuk az eladóval.

    Hát köszönöm, így jártunk.

    [ Módosította: jim bcs ]

    BY ooszi

Új hozzászólás Aktív témák