Új hozzászólás Aktív témák

  • Abrion

    senior tag

    válasz _Atesz #109004 üzenetére

    Ne érts félre és bízok mások véleményébe de nehéz felfognom hogy egy 4 éves cég miért tudja legyőzni egy olyan céget ami már 1990be létezett.
    Itt egy példa Asrock, berobbant a köztudatba és mindenki ezt az alaplapot ajánlta egy év után meg mindenki szarnak tartotta.

    Más a táp ami tönkre ment, csak 2 féle védelemmel volt ellátva, túlfesz és zárlat, mert ezek a problémák áltak fent a tápban.
    Most mi van?
    Melegedés védelem? talán a ventilátor ennyi szar hogy melegedéstől elromolhat?
    Alacsony feszültség elleni védelem? talán nem stabil a kondenzátorból jövő áram?
    Túláram elleni védelem? talán jöhet nagy áram a tápban? na ez már érdekes lehet alacsony és magas áram? ennyire nem stabil a táp? minek van benne ha ennyire stabilnak tartják? látod már miről beszélek? minek van benne ha olyan jó, régen ilyen hibák nem voltak.
    A másik ami most eszembe jön hogy EVGA egy Nvidia leány cég, nekem mint NVdia a hamisság jön be 3DMark oldalról, vajon menyi hamisság van a tápban? mármint mindenki ami olyan profi mint te, az NVIDIA csalására biztos emlékezik a 3DMark tesztjeiből.
    Én értem hogy jónak tűnik a EVGA táp, és biztos így lehet ha olyan sokan ajánlják de vajon 3 év múlva is annak fogod tartani a most ajánlott tápra? kötve hiszem.

    És most amit én értékelek, Nem a beletett technológia hanem hogy miből csinálták azt, és mivel a chieftec egy régi cég, biztos nézi hogy milyen minőségű anyagból van megcsinálva a termékük, még ha mindenki OEMnek tartja a céget ami csinálta, attól még a anyag lehet tartósabb mint más.

Új hozzászólás Aktív témák