Új hozzászólás Aktív témák

  • mitkov77

    aktív tag

    válasz Jim-Y #10494 üzenetére

    Akkor javaslom olvas utána. Vannak drágább tápok, amik akár + 100W túlterhelést is elviselnek, nem a hasamra ütöttem, és találtam ki. Az 500W nem a hálózatból felvett teljesítmény, hanem a 12V leadott. Tehát ha 490W írok, akkor talán leszabályoz a táp, mert nem bírja a csúcsterhelést, szintén javaslom néz utána.
    500W táp csúcs terhelésen 625W vesz fel a hálózatból ez a hatásfok..

    Nem gondolom, h a CTG tápok nem átlag felhasználásra lennének. 10-12k azért elvisz bármilyen konfigot. A 600W nem mondható Gamer felhasználásnak, bár megfelelő rá.
    De ha a javaslatokból indulok mi, amit is sokan tesznek, akkor mindenki gépcserével tápot is cserélhet. HM? vagy tévedek? mert vehetsz egy 400W tápot, ha 65W fogyasztó procid van. És ha benyomsz egy 95W procit, meg egy 150W VGA-t akkor? melyik fogja jobban bírni a 400W-os, ami a határait súrolja, vagy a 600W?

    Árban meg lehet 2-3k a különbség.

    Ezzel az erővel HKC tápot mindenkinek, vagy mercuryt....

    CPU-VGA-SSD összehasonlító teszteket itt találsz http://www.anandtech.com/bench . Ezért feleslege újabb hozzászólást írni. Engem úgy tanítottak, hogy ha hozzám szólnak - kérdeznek, válaszolok. Ha írok egy privát üzenetet te is tedd meg ugyan ezt.

Új hozzászólás Aktív témák