Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz atee #103037 üzenetére

    remélem a belseje az, ami:) a 60 hónap gari jogos, rákérdeztem a ram-nál is amit tőlük veszek, és amire szintén 3 évet írnak (máshol 10 év), azt mondták, hogy ők 3 évig intézik, de a gyártó megadja a 10-et, de azt utána velük kell intézni. és a gyártó meg... valószínű intézi... mondjuk ha egy ram 3 évig megy, túl kicsi az esélye, hogy aztán megdöglik. a tápnál is ugyanez, hacsak nem főzi meg az ember.

    pont hardverkernél vettem 4 éve a fractal design define r4 házam. hibás volt a venti kontroller, írtam a gyártónak, 15p múlva jött a levél, kérték a címet, és küldték futárral a csere-kontrollert svédből, vagy milyen gyártó a cég, 1 héten belül itt volt. hardverker 1 év garit adott rá, de őket be se kellett vonni.

    azért tőlük, mert az aqua elbénázta az egészet. fullos gépet kértem tőlük, mindenre vagy raktáron, vagy 1-2 nap átfutás, erre kiderült, hogy a termékek felét csak jövő hétre tudják hozni. ipon legalább őszinte, ott pontosan ott van, mire tudják hozni, hardverkernek meg van rendes raktárkészlete is. szóval ezért.

    Dospalek: köszi neked is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák