Új hozzászólás Aktív témák

  • EVL2

    aktív tag

    Végre megkaptam a Corsair RM550x-em. Nagyon tetszik bár számomra kicsit felesleges hogy moduláris mert 1 kivételével minden kábelére szükségem van. Továbbá nagyon tetszik hogy félig passzív és remekül kiszolgálja a gépet. Valószínűleg kevesebbet fogyaszt a gépem mint ami az ingerküszűbe (225W) és így még sosem kaptam rajta hogy beindítaná a ventilátorát.
    Még benchmark alatt sem indult be 1x sem. Próbáltam jól megizzasztani a rendszert hosszabb kockulásokkal de valószínűleg így sem értem el az ingerküszöbét mert a venti mozdulatlan.
    Ez eddig rendben is van csak észrevettem hogy attól függetlenül hogy kicsi a fogyasztásom elég rendesen melegszik és az érdekelne hogy ez hosszútávon mekkora gondot jelenthet.
    Vásárlás előtt egy hsz.-ba Dospalek úr felhívta rá a figyelmem hogy jó eséllyel be sem fog indulni a hűtése és hogy egy jól szellőző ház nem árt neki.
    Most egy felső tápos házba van nem közvetlen esik szélvonalba de szerintem azért mozog ott a levegő rendesen, mégis mintha kicsit túl melegedne. Érdekelne hogy másoknak is melegszik e passzív módba és hogy mi az a hőfok ami még normális és nem kell mellette aggódnom.
    Tudom hogy egy kicsit túlméreteztem a tápot, de azért nem hittem volna hogy a max fogyasztásom sem éri el a 225w-t. Szerintetek ez lehetséges a mostani konfigurációmmal?
    Holnap kollégám hoz egy infrared hőmérőt és lemérem a pontos hőfokát.

Új hozzászólás Aktív témák