Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok,

    Egy pár hónapon belül (max fél év) szeretnék új készüléket venni. Ez annyiban fontos infó, hogy esetleg még ki nem jött modellek is szóba jöhetnek.

    200 e körül, Új, független, DUAL SIM, hosszabb távra (2-3 év reményeim szerint), Andriod (Windowsról váltok, vérzik a szívem, de ez van, majd ha fel tud mutatni valami használhatót akkor talán megint), fontos a fotós funkcionalitás (és az üzleti alkalmazások, de gondolom onnatól kezdve, hogy droid, már mindegy, mert azt töltök le amit akarok...) és végezetül: jó lenne ha "minnél kisebb lenne". Ezt azért írtam így, mert manapság a csúcs tepsik világát éljük, de pl a Lumia 950 (5.2") nekem már nagy volt, közel 2 év alatt sem tudtam teljesen megszokni. Ellenben a Lumia 720 méretét (4,3") imádtam (csak az meg gyengusz volt).

    A jövőre tekintettel olyat szeretnék ami támogatja a legfrisebb vezetéknélküli... cuccokat legyen az BT, WiFi vagy ezek az LTE körüli kavarások. Szintén ide tartozik a "megbízható márka". Nincsen semmi bajom a feltörekvő kínaiakkal sem, csak olyan gyártótól szeretném, aki nem 1 év után küldi meg a frissítést a telefonomra. ROM-olni tuti nem fogok, ezen a készüléken.
    A GPU "nem számít", játszani nem fogok, de azért célszerű lenne ha gördüléknyen menne egy scroll, lapozás, vagy program betöltés.

    Köszi előre is!

    CSERE/BESZÁMÍTÁS: antisztatizsacsi kártyáknak, VGA passthrough kábel, PCIe gen1 VGA, PCMCIA soundcard, Smat plug ESP chippel

Új hozzászólás Aktív témák