Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
Régen lehetett kapni millenium játékpakk nevű demogyűjteményes cdt. Ezen tetszett meg a mgs1 úgyhogy várom h végre végigvigyem
-
Silenzio
addikt
A "Master Collection" név miatt azt hittem, ezek remasterek. Ezt most komolyan így adják ki, hogy a PS1-ről direktben átportolják a hardver nyekenyókasága miatt remegő textúrákat, ide-oda folyó/fosó karaktereket, amikor már a régi PC-s kiadásban is ki voltak ezek javítva?! Hol a zseniális Gamecube-os remake?! Ez így mindösszesen RETRO.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Kvelstadt
veterán
Szerintem itt az van hogy minimum munkával csináljanak pénzt. Ugye nem csináltak vele kb semmit, és ha veszik akkor már nyertek is rajta.
A másik meg hogy szerintem a Vol 1.en van a hangsúly, és ha beleraknak ilyen időszámítás előtti kojoma se emlékszik rá részeket is, akkor szerintem benne lesz a következőbe vagy az azutániba a gamecubeos is."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Silenzio
addikt
Igen, igazad lehet. És az is vastagon hozzájárulhat ehhez, hogy tavaly leszedték az összes részt a PS streamingből és az áruházakban sem lehet már hozzájuk jutni, legalábbis 1 és 4 közt. Szóval jönnek a rókabőrök szép summákért. Szerencsére PC-n kiválóan emulálhatók egytől egyig, a GC-s is és a 4 is, így én most ezzel fogok próbálkozni, az 5. részt meg megvettem már jó rég Steamen, azzal se lesz gond. Amúgy lelkes PS Now előfizető voltam, míg volt értelme.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
GodGamer5
addikt
Akinek van esze, az GC emulátorral tolja az első remaket fényévekkel minőségibb megvalósításban mint ebben az összehányt kollekcióban. De a többi rész is jobb ps2 emuval.
Ez utóbbi egyébként igaz a klasszikus Silent Hill-ekre is.[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Kvelstadt
veterán
Ott ha jól tudom az volt hogy volt bennük valami liszenszelt tartalom, zene vagy valami amit tovább nem akartak kifizetni, de ez is elég konamis move lenne mert ha megy ki a csingcsing az bad, ha jön be a csingcsing az good.
Egyébként elég jól láthatóan rájött a konami hogy ezek a játék ip-k amik náluk vannak még mindig tudnak pénzt csinálni, mert ugye újra el lesz adva a valaha megjelent összes metal gear, meg ami meglepő de pénzt is költenek rá hogy jöjjenek felújított és új silent hillek."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- DDR5 CUDIMM memóriákat villantott a Corsair
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Delta Force: Hawk Ops
- Politika
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák