Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
Ez a bemutató már már paródia: [link]
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem csak a bemutató, hanem sajnos már az OxygenOS is, telis-tele van pakolva iOS-ről koppintott dolgokkal. Amióta a BBK kivette az önálló szoftverfejlesztést a OnePlus kezéből, azzal vége is lett a "majdnem stock Android, éppen csak kicsit felokosítottuk" filozófiának és ezt az Andro-iOS frankenstein szörnyet művelik helyette.
Bő 5-6 évig OnePlus telefonokat használtam, egy éve iPhone van. Lassan azt érzem már csak a Google Pixel marad ha idővel visszanéznék megnézni mizu van. Még egy-két Tensor generáció és talán nem is őrültség.
-
Plug Life
senior tag
válasz Stauffenberg #3 üzenetére
MIUI/HyperOS ugyanez. Kínaiak nagyon rá vannak cuppanva az Apple-re 😂
-
hapakj
senior tag
De komolyan ennek mi értelme? Nem tudunk oprendszert írni, meg hát kell a nyugati piac, ezért használunk Androidot, dehát nahát nahát, azért mégiscsak chadnek akarunk tűnni ezért átnevezzük ColorOS-nek, de azt valamilyen okná fogva máshol nem jó ezért átnevezzük Oxygen OS-nek, mer mé ne? Jah és közbe agyon másoljuk az iOS-t minden téren.
Pont ezért fogom minding is ipari hulladék kategóriának tartani a china android mobilokat. Ennél még az is nagyobb innováció hogy az Apple 5. éve adja ki ugyanazt a telefont.
-
PeteePeti
őstag
Értelek, tehát sokkal jobb, amit az Apple csinál!!! Ezért tart még mindig 60 hzen a 400 ezres készülékük? Most kicsit összezavartál!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Linkin1994
senior tag
Mondjuk magukhoz képest most még variáltak is valamit a color Os-hez képest.Persze az ios copy az erős de kínában ez kell.Bár ahogy néztem a Samsung is elég erős inspirációt vett az IOS-ből.
[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
kbyte1024
veterán
Tiszta dedó mintha nem lenne tökmindegy ki kit másol. Az alma droidosodik a droid almásodik stb. Hát basszus akinek nem jön be az vegyen Samsungot vagy Xiaomit vagy honort vagy a bánat tudja mit. Mindenkire lehetne valamit rásutni hogy ki kitől nyúlt dolgokat nem?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
hapakj
senior tag
válasz kbyte1024 #11 üzenetére
Az alma droidosodik a droid almásodik stb. - a jó hasznos ötletek átvételével szerintem baj sincs, sőt. De ez konkrétan egy az egybe copypaste zéró kreativitással:
De még nem is ez hanem a teljesen felesleges átnevezgetések idegesítenek a legjobban. ColorOS, OxygenOS, HyperOS, HarmonyOS, istentuggymámilyenOS.
Egyededül a Samsung maradt meg korrektnek egyelőre ilyen téren. Telefonjaik adott androiddal és a OneUI adott veziójával jönnek ki. Ilyen kínai szokás más tollával ékeskedni. -
kbyte1024
veterán
Oké,de mit vársz azoktól akik saját magukat is másolják ez van. Ettől nem lesz jobb vagy rosszabb egy készülék. Le kell cserélni a launchert és valamit segit a dolgokon ha valakit annyira zavar. De ettől pl ez a Oneplus nem lesz jobb vagy rosszabb
-
kbyte1024
veterán
Rendben,másnak meg be jön. Ez van. Nekem meg tökmindegy csak legyen jó Reméljük hogy előbb utóbb visszatér a sokak által kedvelt oxigén. Amúgy ja morogni én is szoktam nem leszolni akartam itt senkit csak akkora katasztrófaként kezelik ezt az egészet mintha nem is tudom.....világvége lenne.
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Na igen de ez már mindig is így lesz Mint írtam még saját magukat is másolják. Alin ilyen cucc"Xiaomi"helyett Xaiomi hát basszus az milyen?? Ami vérlázító szerintem hogy "nagyobb gyártók mint pl a Realmi,kamu kamerát tesz a készülékeibe. Hát ez a ColorOS most ilyenre sikerült na
-
Stauffenberg
nagyúr
Igazából már mindenki az iOS-t próbálja koppintani, még a Samsung esetén is látszik, de még abban érződik egy pici elkülönbözés.
Múltkor a kezembe került egy Xiaomi telefon és röhögnöm kellett ezen a Temus iOS-en.
Tényleg már csak a Google és a Nothing marad lassan, ha valami egyedibb ízre vágysz.
-
hapakj
senior tag
válasz Stauffenberg #19 üzenetére
Múltkor a kezembe került egy Xiaomi telefon és röhögnöm kellett ezen a Temus iOS-en.
Én most vettem pár ezerért két Samsung meg egy Xiaomi telefont, s meglepett a MIUI mennyire kézre áll iPhone után. Kb tanulás nélkül minden nagyon hasonló helyett volt. A One UI-val meg szerencsétlenkedtem.
-
enginev3.0
félisten
válasz Stauffenberg #3 üzenetére
Motorola
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
addikt
Hát nem mondom, de erősen hajaz az ios-ra, még a bemutató is.
Ha a jó dolgokat átveszik azzal semmi baj, de remélem a felhasználó gyilkos vezérlést meghagyják az ios-nak.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
lolal
senior tag
Erről az egészről ez jutott eszembe höhö
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
janeszgol
félisten
Android fanként azt mondom jobb az, amit az alma csinál. Engem is nagyon zavar ez az alma koppintás. 2013-ban, 2014-ben, de még előtte is pár évvel. Más gyártó, más telefon és meg kellett tanulni a kezelését a telefonnak, annyira különböztek! Ez is volt többeknek a hátrány a droiddal való ismerkedéskor, hogy másik telefon, más logika, más felület. Én (mi, a hozzám hasonlók) meg hirdettük az igét, hogy az okos ember hajlandó új dolgokat megtanulni. Ha már nem megy, akkor öregszel.
Ma meg már majdnem mindegyik iOS koppintás. Utálom az iOS-t, pláne a droiddal szemben, szóval engem emiatt is zavar ez a pofátlan másolás.
-
janeszgol
félisten
válasz kbyte1024 #13 üzenetére
Nem mondtuk, hogy ettől rossz lenne az OP. Csak ciki.
Én még ettől imádom pl a Xiaomi telefonjait. Csak a kreativitást hiányolom. Az meg a másik, hogy az innovációt mindig az almától várják az emberek. Az, hogy a droidos gyártók többsége almásodik, az keveseket zavar úgy látom. Pedig az az innováció a mínusz elsőn. -
nagyúr
válasz kbyte1024 #11 üzenetére
+1
Úgy sírnak mintha nem lenne más, akinek stock android kell annak ott a Pixel, ha olcsó kell akkor ott az ulefone, de még a Motorola is úgy tudom maradt a stock droidnál. Én aki csak képeken láttam almás rendszert nem fogok ezen kiakadni mert teljesen más érdekel egy telefonban. Legyen jó az aksi idő, ne akadozzon a rendszer, ne lője ki a háttérben futó dolgokat, ne legyen telepakolva mindenféle optimalizáló, takarító app-al ami eltávolíthatatlan. Nincs ellenemre a bloatware HA eltávolítható mindenféle varázslat nélkül.
Nem is várom igazán ezt az updatet, öreg lettem, hogy annak örüljek, hogy AI képszerkesztő meg új effektek ha mozgatod az ikont a képernyőn vagy feloldod a telefont...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
janeszgol
félisten
Latom tokre nem erted, mirol beszelgetunk. Ezt ebbol is leszurtem:
"akinek stock android kell annak ott a Pixel, ha olcsó kell akkor ott az ulefone, de még a Motorola is úgy tudom maradt a stock droidnál."
Pont arrol van szo, amit irtal. Csak nem erted a problemat. Vagy neked nem problema. Ami tok jo, de masnak meg eldogadhatatlan a jelenlegi helyzet.
Amugy a HMD is stock droid meg mindig.De megvillantom mi a baj:
Akinek stock android kell annak ott a Pixel, ha olcsó kell akkor ott az ulefone, de még a Motorola is úgy tudom maradt a stock droidnál. Akinek meg iOS majmolas kell, annak ott a Xiaomi, Oppo, Realme, Vivo, Oneplus, meg mas egyeb kinai. Ja es jovore a Samsung (One UI 7).
-
PeteePeti
őstag
válasz janeszgol #27 üzenetére
Az egyébként nem baj ugye, ha valakit ez az egész hidegen hagy? Mármint a majmolás!
Titeket zavar, értem! De lépjünk már túl ezen! Ettől még egy telefon nem lesz szar! És az emberek többségét például jobban érdekel, hogy milyen a kijelző, hogy milyen az üzemidő, hogy mennyire fluid a rendszer, hogy milyen a vezetékes és vezeték nélküli töltés, hogy milyen képeket és videókat tud lőni vele, ha előkapja, stb. stb.!
Engem például jobban zavar, a 60hz 400 ezerért, vagy a hígfos töltési teljesítmény, de ez szubjektív és ha mást nem zavar akkor azt is meg tudom érteni!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
nagyúr
válasz janeszgol #27 üzenetére
Pontosan, nem látom a problémát, ezt jól látod. Vajon hányféle módon lehet kitalálni egy értesítési sávot/control panelt, statusbar-t stb. ? Biztos valami epic kezelőfelületről maradunk le a majmolás miatt és ez tök újdonság a technológia iparban, hogy koppintanak egymásról a cégek. Azt hiszem emiatt még nyugodtan fogok aludni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
DS39
nagyúr
válasz enginev3.0 #21 üzenetére
+1 az még elég sallangmentes droid.
-
Hibarin
tag
Én most már több mint 3 éve használok egy OnePlus 8T-t. És azóta szeretem igazán a telefont, mióta a ColorOS féle OxygenOS van rajta. Nálam az utolsó nem Coloros Oxygen verziók tele voltak buggal és még a frissítések is lassan jöttek. Szóval nem igazán sajnáltam, hogy elvesztettem a Google féle stock feelinget. És nézve közben a dizájndöntéseket a Googlenél pláne nem bánom, hogy váltottak, mert ez jelenleg sokkal jobban bejön kinézetre.
Folyamatosan jötték idén is a biztonsági frissítések, bug szinte nincs is a rendszerben. Miközben én meg örülök, hogy van egy telefonom, amit jó használni.
-
joey04
titán
Nem kell világmegváltás. One UI 6, tökéletes. Álmatlan éjszaka meg nincs, van akit zavar a másolás és gáznak tarja, van akit meg nem zavar. téma lezárza. Ez egy geek fórum, itt persze tovább van rágva. Szerintem te toltad túl a sírásos megjegyzéssel, mert nem úgy van, hogy ha ez nem tetszik akkor vegyél ulefone-t vagy motot vagy pixelt, mert én pl ezt a szériát kiemelt figyelemmel követem, mert a kamera nagyon fontos és az oppo meg a vivo körbehugyozza a többieket ebben a témában. Pláne a samut. Az meg plusz személyes "nyűg", hogy szifont használok, és pont azok a ui elemek nem tetszenek amit lemásolnak. Ez meg személyes dolog, nem kell vele egyetérteni, nem is elvárás. Szóval zárjuk azzal, hogy pár ember szerint gáz, sajnálatos, bosszantó, pár ember szerint meg nem. Nem kell a sírásos, meg vegyél mást megjegyzés, mert csak vitát és konfliktust szül.
[ Szerkesztve ]
-
Last Dave
csendes tag
1:43-nál nem t'om én nem tudok angolul, vagy ők, vagy tényleg ennyire poénosra vették, de én azt értettem ..."to give you that Apple experience" :'D
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest