Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • laca500

    aktív tag

    válasz 206 cc #1078 üzenetére

    Látod ez a baj, hogy kiforgatod a szavaimat.
    Nem lehúzta, hanem a véleményem mondtam el. Ebben csak az a hiba, hogy nem egyezik a többségével.
    Én egy szóval nem állítottam, hogy a 4-5 éves lejátszóm tud ennyit, ez tényleg botorság lenne a részemről. Csupán annyit mondtam, hogy ha ennyire akadozik a lejátszás, akkor ezen a téren a régebbi sem tud kevesebbet.
    Igaz itt nálatok nem érdeklődtem, de azt gondoltam, hogy ha a beszállítónál/forgalmazónál érdeklődöm nagy gáz nem lehet. A saját fórumán elég korrektnek tűntek a válaszok. Pontosan a te általad ajánlotton.
    Egyébként szívesen elmennék bármelyikőtökhöz és megnézném, hogy egy működő hálózaton mit kellene állítani, hogy a 800-as is jól hasítson. Egy olyan hálózatról beszélek amin más tökéletesen megy. Egyébként a mai napomat erre szántam, olvastam, tájékozódtam, de tökéletes megoldást nem találtam. Legalább is SMB megosztásra. NFS-en tényleg tökéletes. Végül is igazatok van, egy jó lejátszóhoz hozzá kell alakítanom a már meglévő rendszeremet. Ez biztos így természetes és velem van a baj.

    [ Szerkesztve ]

    Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802

Új hozzászólás Aktív témák