Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vinyard#

    aktív tag

    válasz pohár #7830 üzenetére

    spoiler!

    Szerintem tud ő szólni. A túléléséről/haláláról bármelyik véget is választjuk (nah jó, kivétel a 4.) egyértelmű infójuk nincs a túlélőknek. A Citadelen nem találnak ugyebár senkit (Andersonon, meg TIM-en kívül), és egy ME univerzumban meg azért nem kell egy ilyen eltűnés után egyből a halálra gondolni...szóval ebből szerintem nem indulhattak ki (akkor már pont a Citadel felrobbanásával járó Destroy endingnél kéne valószínűsíteni a halálát szerintem). A Control endingnél, meg a Synthesis endingnél is igazából a Kaszásoktól nyert infók alapján következtethetnek csak a halálára...előbbi esetben meg ugyebár tudjuk, kivel egyenlő az összes Kaszás. :))
    Máskülönben ha jól figyelitek, van egy olyan "festmény", amin geth-ek vannak, a háttérben kék fény, egy Kaszás, előtte meg a fény miatt egy sziluett látható....pont ugyanúgy, mint amikor Shepard becammogott a képbe, miközben első Kaszás szavait dörmögte. Szóval az az alak akár Shepard is lehet, ami azt jelenti, hogy ha teljesen fizikai alakot nem is tud ölteni, talán valami "mást" igen.

    Amúgy egy kis baki: A sérült csapattársad jó hamar meggyógyult, akiért az evakuálást kérted Jokertől. :) Csupa vér, alig áll a lábán, nem sokkal később meg már épen-egészségesen blattyog ki a Normandy zsilipajtaján.

Új hozzászólás Aktív témák